What 6 people say about Restaurant Va et Vient
Food | |
Service | |
Atmosphere |
SUPER, voor herhaling vatbaar!
Zeer lekker eten en proportioneel zeker genoeg. prijswaardig en duidelijk te zien dat er gekookt wordt met liefde voor de ingrediënten. Enig minpunt is dat er bij het aperitief , in mijn geval een gin tonic, een glas meegegeven wordt waar je niet het ganse flesje tonic kan ingieten. Dus drink je eerst een "geconcentreerde" gin en daarna een aangelengde. Zeker voor herhaling vatbaar.
Van het eerste aangeboden hapje tot het laatste dessert werd perfectie duidelijk nagestreefd door de keuken. Ieder bord was een verrassing, een ontdekking. Smaken waarvan wij nooit gedacht hadden dat het samen kon gaan, wisten zij perfect te bereiden en te matchen. De gerookte toetsen in sommige gerechten waren dui...
Read full reviewVan het eerste aangeboden hapje tot het laatste dessert werd perfectie duidelijk nagestreefd door de keuken. Ieder bord was een verrassing, een ontdekking. Smaken waarvan wij nooit gedacht hadden dat het samen kon gaan, wisten zij perfect te bereiden en te matchen. De gerookte toetsen in sommige gerechten waren duidelijk aanwezig, maar zeker niet overheersend. Ik kan blijven zoeken maar vind geen enkel negatief puntje in het hele menu.
Nieuwe naam " va vient et je reviens". Super, relaxe sfeer. Eten, wijn en service top. Ook muziek op achtergrond werd gesmaakt.
Super lekker gegeten, porties ook meer dan voldoende, gezellige sfeer en lekker warm in het restaurant. Aangepaste wijn slechts 25€ pp. voor 4 gangen menu wat helemaal niet duur is. Wel weinig flexibiliteit voor iemand die enkel rode wijn drinkt. Wij gaan zeker nog terug, absolute aanrader!
Map All restaurant deals in Kortrijk
About Restaurant Va et Vient
At Restaurant Va et Vient in Kortrijk, you sit at the table with Chef Matthias Speybrouck. Located in a beautifully restored warehouse on the lowered Leieboorden, the restaurant is a place where you will be pampered culinarily. The interior is robust with warm and modern tones. Not only the interior has been thought of. The kitchen staff pampers you with gastronomic creations made with fresh and local products. With a penchant for seasonal produce from local growers, Matthias conjures up personalized dishes on the plate. Over the years, he created his own style that he himself prefers to describe as "Rough and Refined.