What 165 people say about Restaurant Gliss
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het was super lekker, prachtig gepresenteerd, het deed ons denken aan "De hobbykok van Vlaanderen ", een bordje zoals Peter Goossens en Sergio Herman het willen. De bediening door een jongeman was heel aangenaam, we werden echt verwend. We hebben daar iets gezien dat we nog in geen enkel ander restaurant gezien hebben. Een doekje om je handen te wassen, dat was echt een ceremonie.
heel fijne keuken met smaakvolle ingrediënten, we hebben hier echt van genoten
Lang geleden dat wij nog zo genoten hebben.
Het terras is prachtig, we waren opnieuw op vakantie. Supper lekker eten, verse ingredienten en sympathieke bediening , echt top.
Hier komen wij zeker terug.
Gewoonweg top , supergerechten , vlotte aangename bediening , lekkere wijnen , echt een aanrader om door te geven aan vrienden
Reeds meerdere malen te gast, steeds een heel gemoedelijk onthaal met vlotte en correcte bediening. Rustgevend interieur, weg van alle drukte. De chef weet ons steeds te verrassen met heerlijke gerechten met veel respect voor de seizoenen en het produkt. Echt top.
En prijs/kwaliteit echt super. De wijnen zijn ook steeds van uitzonderlijke kwaliteit.
Een adres om te koesteren
Map All restaurant deals in Geraardsbergen
About Restaurant Gliss
Cuisine: Mediterranean, French
In a small village, Nieuwenhove, under the church tower and in the middle of a quiet area, chef Patrick Stevens and his wife Hilde found this old mayor's residence. The original living space has been transformed into an intimate restaurant, and in the orangery guests can enjoy the aperitif or coffee in peace while enjoying a nice view of the underlying terrace and garden where you can eat outside in the summer.
In the kitchen, the product always comes first, recognisability of this product is and remains important as well as the traditional bases of the kitchen and respect for the seasons. The modern contemporary influences are used here and there as small accents to make the dishes younger, fresher and lighter, but without falling into a kitchen of meringues and jellies