Boek nu voordelig gastronomische menu's bij meer dan 250 restaurants met de Restaurant Week Deluxe!

Restaurant Gliss

Mediterraans, Frans | €€€
8,9 (165 reviews)
96% aanbevolen

Wat 165 mensen zeggen over Restaurant Gliss

8.9 Gebaseerd op 165 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"We hadden veel meer en beter verwacht, zeer prijzig"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Eerste indruk bij aankomst was al een beetje vreemd er werd ons nie aar de naam van de reservering gevraagd. Daardoor loopt het natuurlijk ook mis als men bij reservatie aangeeft dat men een bepaalde allergie heeft en men daardoor het menu niet aanpast . Zeker als men aangeeft dat bij allergieën ik citeer “gelieve...

Lees hele review

Eerste indruk bij aankomst was al een beetje vreemd er werd ons nie aar de naam van de reservering gevraagd. Daardoor loopt het natuurlijk ook mis als men bij reservatie aangeeft dat men een bepaalde allergie heeft en men daardoor het menu niet aanpast . Zeker als men aangeeft dat bij allergieën ik citeer “gelieve dit dan ook te melden bij reservatie voor wijzigingen aan het menu rekenen we een toeslag van € 15”. Aperitief hapjes komen zo traag dat je aperitief al leeg is bij het derde hapje. Er wordt ook niet gevraagd wenst u nog iets. De volgorde van de voorgerechten (was een vijf gangen menu ) werd gewijzigd . Echter is m’n vergeten dit te vermelden en wordt dit enkel na specifiek navragen vermeld. Toelichting en reden was het gerecht dat we verschoven hebben is een warm gerecht . Wat men wel is vergeten is de wijnen op dezelfde volgorde aan te passen dus het wijn assortiment klopt niet meer . Als men dan de wijn krijgt is het ook maar een heel klein beetje en wordt ook het volume niet gerespecteerd het ene glas is meer vol als het andere. Een eventueel tweede glas wordt niet gepresenteerd . De gastvrouw presenteert de wijn dan ook als “het is een wijn uit Spanje van deze druif”. Waarom deze wijn geselecteerd is vanuit food pairing met het gerecht is mij vandaag nog steeds een raadsel . Dit doen andere restaurants vele malen beter. Daarnaast wordt het warm voorgerecht koud geserveerd en tot overvloed van ramp wordt ook het hoofdgerecht zo goed als koud geserveerd. De spiering die je dan krijgt is niet echt van goede kwaliteit in deze zin dat van de drie schelletjes dat men krijgt me de helft kan weggooien omwille van puur vet. Het kaas bordje waar en extra toeslag wordt voor gevraagd is beneden alle peil en zeker niet restaurant waardig. Deze kazen liggen ook in mijn frigo . Daarnaast worden de kazen ook niet op smaak gelegd. Daarom is dit voor ons als regelmatige restaurants bezoeker totaal niet aan te raden.

Marc Jansen op Gister
Geverifiëerd
Patrick & Hilde heeft gereageerd op Gister

Beste,
Jammer dat u dit bezoek zo beleefd heeft.
Ik zou wel graag enkele opmerkingen maken.
1.I.v.m. de allergie voor appel, op onze site staat duidelijk vermeld dat we enkel rekening houden met levensbedreigende allergieën zoals schaaldieren, schelpdieren en noten en hiervoor een toeslag van € 15.00 vragen. Daar appel daar niet bij hoort kon u ook weten dat wij hier geen rekening me zouden houden.
2.Dat de hapjes zo traag komen dat bij het derde uw aperitief al leeg was kan ook liggen aan het feit dat u veel dorst had. Het is niet de bedoeling dat wij u alles in een spoedtempo serveren.
3.Wat de volgorde van de gerechten betreft, u reserveerde voor de actie van ‘ Dining with the Stars’ Deze actie vermeldt enkel een 5 gangen menu met hapjes . Geen gerechten , de volgorde van onze gerechten doet dus niets ter zake, de wijnen waarvan u beweerd dat we ze vergeten wisselen zijn snappen we zeker niet, nergens staat vermeld welke wijn bij welk gerecht geserveerd wordt. De aangepaste wijnen die u kreeg waren de correcte wijnen voor het gerecht. Wat het tweede glas betreft, dit is een wijnarrangement, met aangepaste dranken en niet een a volonté arrangement. Wat de hoeveelheid wijn betreft is dit de normale hoeveelheid wijn die overal geserveerd wordt, wij schenken 6 glazen uit 1 fles. Sorry als u dit weinig vindt maar opnieuw kan dit liggen aan uw grote dorst. Als ik uw foto bekijk van de beide glazen dan heb ik echt een vergrootglas nodig om het verschil in beide glazen te zien maar dat ligt misschien aan mij.
4. Wat het hoofdgerecht betreft, dat dit koud was zal ik zeker tegenspreken, de kwaliteit van het vlees wat u als van geen goede kwaliteit bestempeld is afkomstig van het lokale ‘ Cathem varken’. Een super varken dat vrije loop heeft en in sterrenzaken wordt geserveerd. Dat er vet aan zit is eigen aan dit deel van het varken.
5. Dat u deze kazen ook in uw frigo liggen heeft kan goed zijn, wij kozen deze maand om voor enkele Belgische kazen te gaan. Ik denk dat in ieder restaurant een toeslag gevraagd wordt en we daar geen uitzondering op zijn. Dat de kazen niet op smaak gelegd zijn … de gustibus et coloribus non disputandum.

6. Als laatste vindt U dat we prijzig zijn, U betaalde voor deze actie € 75,00 voor een 5 gangen menu met 5 hapjes. Misschien gaan wij naar de verkeerde zaken maar prijzig zou ik dit echt niet durven noemen.

Tenslotte vinden wij het jammer dat u nu deze reactie geeft na uw bezoek en niet een opmerking maakte tijdens het diner, maar ja dat is de mode nu zeker, het is eenvoudiger van thuis van achter de computer iets te schrijven dan het openlijk te zeggen. Dat is onze moderne wereld.

Vriendelijke groeten


"troisième visite !!!!"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

et toujours de très agréables surprises culinaires ...que nous faisons découvrir à des amis connaisseurs !

luc de smet op 28 april 2024
Geverifiëerd
Patrick & Hilde heeft gereageerd op 28 april 2024

Merci pour cette belle critique, c'est toujours un plaisir pour nous de vous gâter.
Patrick en Hilde


"Dining with the stars @ GLISS"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Excellent, cuisine parfaite, à ne pas rater

Catherine VANDENHAESEVELDE op 21 april 2024
Geverifiëerd
Patrick & Hilde heeft gereageerd op 21 april 2024

merci pour cette belle critique


"Bill"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Très bon service et repas excellent ainsi que la sélection des vins (au top).Vu la fraicheur des produits et la qualité des vins servis, le prix est plus que convenable. A recommander !!!!!

Jean-Pierre Van Campenhout op 02 april 2024
Geverifiëerd
Patrick & Hilde heeft gereageerd op 21 april 2024

merci pour cette belle critique


"Une petite parenthèse de bonheur chez GLISS"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Nous avons passé un super moment et nous nous sommes régalés du début à la fin,,

Marie et Grégory op 01 april 2024
Geverifiëerd
Patrick & Hilde heeft gereageerd op 21 april 2024

merci pour cette belle critique

Plattegrond Alle restaurantdeals in Geraardsbergen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Gliss

Keuken: Mediterraans, Frans

In een klein dorpje, Nieuwenhove, onder de kerktoren en midden in een stiltegebied , vonden chef Patrick Stevens en echtgenote Hilde deze oude burgemeesterswoning. De oorspronkelijke leefruimte werd omgetoverd tot een intiem restaurant , en in de orangerie kunnen de gasten in alle rust genieten van het aperitief of de koffie terwijl ze een mooi zicht hebben op het achterliggend terras en tuin waar men in de zomer heerlijk buiten kan eten.

In de keuken komt het product steeds op de eerste plaats, herkenbaarheid van dit product is en blijft belangrijk alsook de klassieke basissen van de keuken en het respect voor de seizoenen. De moderne hedendaagse invloeden worden hier en daar als kleine accenten gebruikt om de gerechten jonger, frisser en lichter te maken, dit echter zonder te vervallen in een keuken van schuimpjes en geleien.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Geraardsbergen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden