In den Hert*

Frans, Klassiek | €€€ | Menu
8,7 (55 reviews)
87% aanbevolen

Wat 55 mensen zeggen over In den Hert*

8.7 Gebaseerd op 55 reviews. 87% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Een avond genieten"
9.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 10

Lekker eten, gezellige locatie! Met het prachtige weer konden we de ganse avond buiten genieten. Enige opmerking: We hadden graag nog een koffie/thee verkregen wat normaal nog wordt aangeboden, maar dat deden ze niet. Ze kwamen amper nog buiten voor bediening dus hebben we dan de rekening gevraagd.

Nho op 19 juni 2023
Geverifiëerd

"Klassiek maar lekker in mooi kader"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

We genoten van een lekker menu met klassieke smaken, vooral mediterrane, met aangepaste wijnen. De menu was speciaal voor Dining met stars want normaal kan je enkel à la carte eten wat ik persoonlijk een nadeel vind. Dit menu was perfect samengesteld en ook de wijnen waren mooi gematched. Heel leuk dat we buiten konden dineren onder de bomen voor het restaurant. Een aangename kennismaking!

Jan op 10 juni 2023
Geverifiëerd

"Zomerse lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten in een mooi kader

Filip Luwaert op 10 juni 2023
Geverifiëerd

"Hertelijke ontvangst, (enkele over)heerlijke gerechtjes hoewel in het geheel ster op helling ligt"
7.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 6

Dining with the Stars bracht ons hier, uitkijkend om weer een mooi ster-restaurant in onze regio te ontdekken.
De deur werd voor ons geopend en ontvangst was echt heel hertelijk. Omdat we ons bezoek vanuit het sterrendom bekijken (sorry, maar daar liggen de verwachting iets hoger nietwaar) is het wat laat om jassen...

Lees hele review

Dining with the Stars bracht ons hier, uitkijkend om weer een mooi ster-restaurant in onze regio te ontdekken.
De deur werd voor ons geopend en ontvangst was echt heel hertelijk. Omdat we ons bezoek vanuit het sterrendom bekijken (sorry, maar daar liggen de verwachting iets hoger nietwaar) is het wat laat om jassen aan tafel over te nemen voor vestiaire. We kregen een tafeltje wat diagonaal opgesteld stond en we eigenlijk naast elkaar zaten en toch elk op zijn kant. Aangenaam tafelen op die manier.
Er is, zoals je elders leest, inderdaad iets met de inrichting: hoewel er heel mooie aankleding is door de wandkast, gedrapeerde gordijnen, spotjes, is er een kloosterrefterachtige sfeer... ligt aan tafels en stoelen volgens mij.
Maar uiteraard komen we in de eerste plaats voor een menu van 6 gerechten, stuk voor stuk gebracht met een constante vriendelijke bediening.
We kregen geen kaartje, blaadje met menu, dus moet ik wat op mijn gruyere-kaas geheugen rekenen...
Van de amuses smaakte ons vooral het smeuïg gevuld bolletje, blokje bloedworst op zoetekoek 1 trapje minder onze smaak. De Baskische salamietjes waren wel lekker maar onhandige fingerfood en door geen extra twist van de chef meer bistro.
Gerechtje 1: een mooi gepresenteerd en vooral HYPERLEKKERRRRRR aspergesoepje waarin rabarber verwerkt was. Wat een vondst door chef-lefgozer. Perfecte beet, aangename complementaire smaken.
Gerechtje 2: soort paté met fijne garnituur en pestobolletje. Mooi bord weeral, meerder smaken die aangenaam bij elkaar pasten maar geen spectakel als daarnet.
Gerechtje 3: carpachio van rundslees, spiegeleitje van kwartel op een bedje van ... ? wat was dat lekkers weeral? Leeker dus, super vers, tongstrelend smeltend in de mond. Een slow bite. Weeral mooi bord en eigenlijk grote portie.
Gerechtje 4: palingroll op spinazie, lekker zonder meer. Eigenlijk te grote portie voor die smaak.
Gerechtje 5: lamsschouder in espuma-vochtje met venkel. De (altijd) geurige venkel was absoluut mooi in balans met het vlees aangenaam in de mond. We vroegen een lepel om de laatste druppel uit het bordje te schrapen. Overheerlijk.
Gerechtje 6: krokante kalfszwezeriken in portosausje, weeral super heerlijk op zichtzelf. Het pureetje lag voor mij wat doelloos mee op het bord, ik vond de complementariteit niet maar dat doet absoluut niet af aan het hoofdingredient ! Top gewoon.
Gerechtje 7 (van de 6 gangen?): laat maar komen dat bordje van 70% pure chocolade. De bereiding van het dessertje was zó goed dat elk schepje chocolade met sausje letterlijk langzaam wegsmolt op de tong. Heerlijk.
Van de versnapering bij koffie ("Wat is Dobbli eigenlijk?" "euh, weet niet.." en thee onthouden we vooral de warme madeleintjes-met-eigen-twist die we uit een rondgaand kommetje mocht nemen.
Zoals we begonnen tot waar we eindigen bleef de bediening door elk van de 2 dames en de zaalmeester heel hartelijk en vriendelijk. Wijnpairing staat nog niet op punt hoewel de match met dessert er boenk op zat.
Maar er bleven enkele steken hangen: men koerste door de zalen wat toch wat wringt met een rustig genieten van de avond; in de haast al eens een vork en mes van plaats gewisseld; tot 2 maal toe was een serviet van een gast op de grond gevallen, gebeurt uiteraard al eens, maar geen van de 3 lopers zag dat tot ikzelf na mogelijks 15 minuten zelf vroeg om die mijnheer een verse serviet te geven wat prompt gebeurde (die zal zeggen "wat een service"), de andere werd na paar minuten en 15 passages opgeraakt en gewoon op tafel gelegd... dat kon ook opgeplooid worden toch? Deze paragraaf doet niets af aan de positieve ervaring bij meerdere gerechten.
Dank daarvoor.

Joris Rappé op 29 april 2023
Geverifiëerd

"Een middagje genieten in Lede."
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Elk gerecht is een waar "smaakbommetje".

Monique op 28 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kruisem e.o.

Toon telefoonnummer

Over In den Hert*

Keuken: Frans, Klassiek

Langs de glooiingen van de Vlaamse Ardennen, in een karaktervol pand aan een pittoresk plein in Kruisem vindt u restaurant In Den Hert. Het team, onder leiding van Chef Frederick Dhooge, serveert uitbundige gerechten op basis van de klassieke Franse keuken. Dhooge is constant bezig om klassieke Franse gerechten te perfectioneren met de beste en meest verse producten. Hij volgt zijn eigen pad, vaak in tegenstrijd met de culinaire trends en dit zorgt voor gerechten met diepgang en karakter op gastronomisch niveau. Zijn karaktervolle en bijzondere kookkunsten zijn niet onopgemerkt gegaan. Zo is restaurant In Den Hert bekroond met 1 Michelinster en door de Gault&Millau gids bekroond met 14.5 punten. Maak daarom kennis met restaurant In Den Hert en eet de sterren van de hemel.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Kruisem e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden