Wat 55 mensen zeggen over In den Hert*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
zeer positieve ontdekking - we komen zeker nog terug !
Heel lekkere klassieke keuken maar toch met een moderne twist in sommige gerechten. Heel vriendelijk personeel. Een zeer leuke ervaring
vriendelijke bediening, lekkere menu
Elk resto beoordeel je op kwaliteit én prijs.
Naar In de Hert ga je met Dining with the stars omdat dit resto geen degustatiemenu's aanbiedt en het anders nogal prijzig is. Voor ons was het dus de tweede keer na maart 2023.
Zo kan je nu een 6-gangen menu, aangevuld met champagne, koffie en mignardises én bijpassen...
Elk resto beoordeel je op kwaliteit én prijs.
Naar In de Hert ga je met Dining with the stars omdat dit resto geen degustatiemenu's aanbiedt en het anders nogal prijzig is. Voor ons was het dus de tweede keer na maart 2023.
Zo kan je nu een 6-gangen menu, aangevuld met champagne, koffie en mignardises én bijpassend wijnarrangement krijgen voor 160 euro terwijl eenzelfde combinatie in ELK ander Michelin-ster-resto minimaal 185 euro zou zijn.
En surplus :
Top-eten van begin tot einde (als je al kritiek zou hebben is het op het (te) eenvoudig maar niettemin lekker dessert).
Wijnen : voor de tweede maal een unieke combinatie van klassiekers en verrassingen. Geen enkele 'gewone' wijn.
Het enig minpuntje dinsdagavond(te fris voor buiten) : enkele hinderlijke vliegjes vanwege de open voordeur (die moet eigenlijk altijd toe zijn in een sterrenresto).
Beste mensen, ik pak er niet graag mee uit maar wij hebben vijfentwintig jaar ervaring in sterrenresto's en geloof me, dit is (voor de tweede maal) geweldig lekker.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Kruisem e.o.
Over In den Hert*
Langs de glooiingen van de Vlaamse Ardennen, in een karaktervol pand aan een pittoresk plein in Kruisem vindt u restaurant In Den Hert. Het team, onder leiding van Chef Frederick Dhooge, serveert uitbundige gerechten op basis van de klassieke Franse keuken. Dhooge is constant bezig om klassieke Franse gerechten te perfectioneren met de beste en meest verse producten. Hij volgt zijn eigen pad, vaak in tegenstrijd met de culinaire trends en dit zorgt voor gerechten met diepgang en karakter op gastronomisch niveau. Zijn karaktervolle en bijzondere kookkunsten zijn niet onopgemerkt gegaan. Zo is restaurant In Den Hert bekroond met 1 Michelinster en door de Gault&Millau gids bekroond met 14.5 punten. Maak daarom kennis met restaurant In Den Hert en eet de sterren van de hemel.