Wat 55 mensen zeggen over In den Hert*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eerlijk is eerlijk, wij waren teleurgesteld. In het 6-gangenmenu was het preisoepje met mossel het enige dat kon bekoren. 3 van de 6 gangen bevatten erwten als garnituur. Dat valt op, wekt enige hilariteit maar is vooral heel saai... Daarnaast nog een stukje paté en om af te ronden een klassieke maar weinig elegante...
Lees hele reviewEerlijk is eerlijk, wij waren teleurgesteld. In het 6-gangenmenu was het preisoepje met mossel het enige dat kon bekoren. 3 van de 6 gangen bevatten erwten als garnituur. Dat valt op, wekt enige hilariteit maar is vooral heel saai... Daarnaast nog een stukje paté en om af te ronden een klassieke maar weinig elegante mille feuille met aardbeien. We zien ook wat anderen krijgen buiten het dining-with-stars menu, dat zien er vooral heel andere gerechten uit. We vermoeden dat het restaurant gekozen heeft voor een apart menu (hun goed recht) maar hiermee voor ons geen recht doet aan haar keuken.
De sfeer is ongedwongen en de bediening is vriendelijk en vlot, maar de service laat hier en daar ook wat te wensen over. Het is nu éénmaal geen brasserie, dus de etiquette heeft haar rechten. En water is belangrijk: als je als zaak kiest om met halve liters te werken, wees dan attent.
Een fijne avond met vrienden, maar voor ons onder niveau en zeker geen ster waardig.
Lekker gegeten in een ontspannen sfeer
De risotto was subliem
Voor herhaling vatbaar
De paté minder mijn ding, al de rest zeer fijn, subtiel en smakelijk.
Heerlijk gegeten op het terras. Als opmerking wil ik meegeven dat onze armleuningen van de stoelen kleverig waren door de harsen van de boom er boven. Dus voor de service de armleuningen schoon maken. Alle gerechten waren zeer lekker behalve het lamsvlees was niet mijn ding omdat de kruidenkorst hevig naar mosterd smaakte. Ik vond het ook wat droog.
In den hert
Plattegrond Alle restaurantdeals in Kruisem e.o.
Over In den Hert*
Langs de glooiingen van de Vlaamse Ardennen, in een karaktervol pand aan een pittoresk plein in Kruisem vindt u restaurant In Den Hert. Het team, onder leiding van Chef Frederick Dhooge, serveert uitbundige gerechten op basis van de klassieke Franse keuken. Dhooge is constant bezig om klassieke Franse gerechten te perfectioneren met de beste en meest verse producten. Hij volgt zijn eigen pad, vaak in tegenstrijd met de culinaire trends en dit zorgt voor gerechten met diepgang en karakter op gastronomisch niveau. Zijn karaktervolle en bijzondere kookkunsten zijn niet onopgemerkt gegaan. Zo is restaurant In Den Hert bekroond met 1 Michelinster en door de Gault&Millau gids bekroond met 14.5 punten. Maak daarom kennis met restaurant In Den Hert en eet de sterren van de hemel.