Wat mensen zeggen over Château de Mirwart

Schrijf een review en deel je foto's

"Perfect! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Perfect!

Alain Biyack op 27 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Saint Hubert e.o.

Toon telefoonnummer

Over Château de Mirwart

Keuken: Frans, Modern

Gelegen op de top van een rots in de vallei van de rivier 'L'homme', domineert het magische kasteel Château de Mirwart het dorp Mirwart. Het majestueus kasteel ligt in een rustgevende omgeving omringd door bossen en kent een bewogen geschiedenis. Meerdere malen is het verwoest en herbouwd, het huidige gebouw werd tussen 1706 en 1734 gebouwd op de resten van eerdere vestingen. Vandaag de dag is het de perfecte plek voor een gastronomische onderbreking van de drukke stad. Het team, onder leiding van Chef Nick Van den Broeck, serveert smaakvolle gerechten die staan voor authenticiteit. De kern van de keuken gaat om de respect voor de basis en de liefde voor wat echt en puur is. De natuur met al haar rijkdom wordt met verfijnde technieken vertaald naar aantrekkelijke gerechten. Maak nu kennis met Château de Mirwart en laat u helemaal onderdompelen in luxe.

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden