Amuzee

Frans, Modern, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
7,9 (10 reviews)

Wat 10 mensen zeggen over Amuzee

7.9 Gebaseerd op 10 reviews. 70% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Prima "
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Een pluim

Linda De Vos op 20 maart 2023
Geverifiëerd

"Amuzee"
4.7 Keuken 6 | Service 3 | Sfeer 5

Score van 14 is voor ons toch te hoog gegrepen !

Geen tafelbedekking.
Porto niet voorhanden, sherry niet voorhanden....
De aangeduide wijn per glas ...niet voorhanden...
Chef kwam met zeer vuile ( veel vingerafdrukken) )broek in het restaurant( tot 3maal toe).niet appetijtelijk !
Prijs/ kwaliteit niet ok

Jong koppel/ moet nog veel leren...

Dirk op 20 maart 2023
Geverifiëerd
Amuzee heeft gereageerd op 20 maart 2023

Beste Dirk,

bedankt voor jullie bezoek aan onze zaak.
Wij zijn een jong en gedreven team.
Wij opteren voor een losse sfeer, dat is de reden waarom er bij ons geen nappen op de tafels liggen.

Amuzee staat voor vernieuwing, klassieke aperitieven zoals porto en sherry, zal je bij ons dan ook niet terugvinden en staan om die reden ook niet vermeld op onze aperitiefkaart.
Wij hebben een uitgebreide selectie wijnen per glas (11 verschillende), spijtig genoeg hadden we zondag 1 van deze niet in huis, waarvoor wij ons zijn komen excuseren.

Wij werken uitsluitend met dagverse topproducten, jullie hebben bij ons kunnen genieten van een 4 - gangen menu, met amuse, koffie en twee koffiegarnituren en dit voor een prijs van €58.

Onze chef doet elke dag een verse short en broek aan, deze kunnen tijdens de voorbereiding of het service helaas eens vuil worden.

We hopen alsnog dat jullie maaltijd jullie wel gesmaakt heeft.

Met vriendelijke groeten,
Team Amuzee


"Lekker eten en vriendelijke bediening"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

We hadden gekozen voor de Dining with Stars menu van 58€. Met een glas champagne als aperitief, halve liter bruiswater, een (goede) fles wijn (voor 3 personen) en een supplement voor de krab in het 2de gerecht (9€ pp) zaten we aan een gemiddelde kost van 122 € per persoon. Het eten was verfijnd en lekker en de bedie...

Lees hele review

We hadden gekozen voor de Dining with Stars menu van 58€. Met een glas champagne als aperitief, halve liter bruiswater, een (goede) fles wijn (voor 3 personen) en een supplement voor de krab in het 2de gerecht (9€ pp) zaten we aan een gemiddelde kost van 122 € per persoon. Het eten was verfijnd en lekker en de bediening was heel vriendelijk. Het interieur is echter redelijk koud (tegelvloer, geen gordijnen, geen nappen op tafel) aangekleed waardoor de akoestiek in de zaal niet optimaal is (veel bassen van de muziek op de achtergrond) waardoor conversatie met de tafelgenoten niet altijd gemakkelijk was. Ik zou zeker de tafel die ons toegewezen werd (tafel in het midden van de zaal naast een vitrine koelkast) zeker proberen te vermijden. Op die manier heb je niet echt het gevoel in een gastronomisch restaurant te zijn maar eerder in een brasserie. Ik had voor de prijs toch ook verwacht dat er brood en boter/olijfolie op tafel zou komen maar dit werd ons niet voorgesteld.

Filip Lecomte op 13 maart 2023
Geverifiëerd

"Super"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten

Inge Devroe op 11 maart 2023
Geverifiëerd

"Zeer fijne en lekkere gerechtjes ! "
8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

We hadden een lunch geboekt via Dining met de Stars aan 58 EUR voor 4 gangen. Dit was zeer zijn geld waard. Superfijne en zeer lekkere smaakvolle gerechten voorafgegaan met een lekker aperitief. De wijnkaart is aan de dure kant. We hebben per glas gedronken voor bij de lunch. enkele goedkopere wijnen op de kaart zou perfect zijn.

Vriend van de smaak op 06 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeebrugge e.o.

Toon telefoonnummer

Over Amuzee

Keuken: Frans, Modern, Vis en zeevruchten

Kom helemaal tot rust aan de Belgische kust in het prachtige plaatsje Zeebrugge. Op deze rustgevende plek is restaurant Amuzee gevestigd. Eline en Laurent delen de liefde voor de Noordzee en alles wat deze te bieden heeft. “Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee”, dat is het concept wat centraal staat in restaurant Amuzee. Niet alledaags en soms tegendraads. Een pure keuken met de focus op dagverse en seizoensgebonden producten recht uit de Noordzee: oesters, schaal – en schelpdieren en een heerlijk stukje vis. Geniet van kwaliteit, pure producten en frisse smaken. Ook een uitgebreide en goed doordachte wijnkaart is er te vinden. Het is niet voor niets dat restaurant Amuzee is genomineerd met 14 punten door de gerenommeerde Gault&Millau gids!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Zeebrugge e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden