Wildn

Modern | €€€ | Menu

5-gangen Rising Star diner € 95,-

Deal
5-gangen Rising Star diner
€ 95,-

Wildn doet mee aan Dining with the Stars met een 5-gangen rising star diner. Ontdek Wildn nu tijdens de Sterren editie van de Restaurant Week en laat u voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen rising star diner. In 2023 kreeg Wildn een Michelin Green Star voor hun inzet voor duurzaamheid!

Reserveer nu uw sterrentafel bij Wildn!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Deal
5-gangen Rising Star lunch
€ 95,-

Wildn doet mee aan Dining with the Stars met een 5-gangen rising star lunch. Ontdek Wildn nu tijdens de Sterren editie van de Restaurant Week en laat u voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen rising star lunch. In 2023 kreeg Wildn een Michelin Green Star voor hun inzet voor duurzaamheid!

Reserveer nu uw sterrentafel bij Wildn!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Wat mensen zeggen over Wildn

Schrijf een review en deel je foto's

"Wat een fijne avond!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben zo genoten bij Wildn. Alles was tiptop in orde: stuk voor stuk creatieve en heerlijke gerechtjes, zeer attente bediening, prachtige setting. Wij komen terug!

Samantha op 09 december 2022
Geverifiëerd

"Culinaire topper"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De ontvangst in dit prachtige gebouw was hartelijk. Het eten oversteeg onze verwachtingen. Wij hebben van dit volledig plant-based menu genoten van de eerste tot de laatste hap.

Ingrid Van den Bosch op 04 december 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wildn

Keuken: Modern

In een monumentale setting in het historische deel van Antwerpen nodigt tweesterrenchef Bart De Pooter u uit in restaurant Wildn voor een gastronomische reis die 100% plantaardig is. De naam brengt hulde aan de rijke geschiedenis van het pand en verbeeldt ook de wilde kant van de natuur, verwijzend naar de wilde kruiden, bloemen en fermentaties die plaatsvinden in onze culinaire creaties.

Bart De Pooter is een culinaire ondernemer, vooral bekend van zijn restaurant Pastorale, bekroond met twee Michelinsterren en verkozen tot het beste groenterestaurant van België in 2018. De keuken van Bart wordt gekenmerkt door balans, eenvoud en puurheid. Gevoed door een passie voor gastvrijheid, creëert hij prachtige plekken en uitzonderlijk eten om van te genieten.

De groenten voor restaurant Wildn komen uit het landbouwproject 'Grond Zoekt Boer'. Een ecosysteem verspreid over 12 hectare land, dat grond biedt voor ethische en duurzame landbouw. Het menu wordt dan ook gebaseerd op de seizoenen. Elk seizoen heeft zijn specifieke smaken en texturen. Het menu brengt een unieke plantaardige smaakervaring met de beste groenten, kruiden en bloemen uit eigen tuin of van lokale telers. In 2023 is Wildn beloond met een Groene Michelinster voor hun inzet met betrekking tot duurzaamheid!

Maak nu kennis de 100% plantaardige keuken van Wildn en laat u meenemen op een culinaire reis.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden