Taverne Fonske

Belgisch, Frans | Menu

Wat mensen zeggen over Taverne Fonske

Schrijf een review en deel je foto's

"Verzorgd - vriendelijk "
6.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 4

Een taverne met vriendelijke uitbaters en simpele verzorgde gerechten. Het 3-gangen menu startte met een glaasje cava, kaas- en een garnaal-kroket met een beetje sla en stukje vers brood als voorgerecht. Het hoofdmenu was een malse steak met een beetje groene boontjes en zelf gemaakte frietjes (pluspunt!). Hier hadd...

Lees hele review

Een taverne met vriendelijke uitbaters en simpele verzorgde gerechten. Het 3-gangen menu startte met een glaasje cava, kaas- en een garnaal-kroket met een beetje sla en stukje vers brood als voorgerecht. Het hoofdmenu was een malse steak met een beetje groene boontjes en zelf gemaakte frietjes (pluspunt!). Hier hadden ze kunnen vragen hoe het vlees moest gebakken zijn... bleu, saignant, à point of goed gebakken. Nu was het à point... oef.
Het dessertje een choccomousse met slagroom. Een keuze uit twee dessertjes zou welkom geweest zijn want chocolade is niet mijn ding. De avond werd afgesloten met een koffietje. Een klein prijsje voor een snelle hap.
Een minpuntje van de avond en storend... was de tv dat na de voetbal match zo luid bleef staan bij een feuilleton en daarna bij een black metal muziek progamma.

GLens op 24 november 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leuven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Taverne Fonske

Keuken: Belgisch, Frans

Taverne Fonske is een kleine gezellige brasserie met een prachtig zicht op de kerken in het hart van Leuven. Een van de grote troeven van Brasserie Taverne is het buiten terras, waar je in openlucht geniet maar wel in alle rust en kalmte, zonder de drukte van de stad op de achtergrond. Een vlotte, vriendelijke bediening met heerlijke gerechten, dit is allemaal te vinden in Brasserie Taverne Fonske.

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden