Château de Vignée (Restaurant Arden*)

Belgisch, Frans
8,8 (13 reviews)
85% aanbevolen

Château de Vignée (Restaurant Arden*)

Belgisch, Frans
8,8 (13 reviews)
85% aanbevolen

Wat 13 mensen zeggen over Château de Vignée (Restaurant Arden*)

8.8 Gebaseerd op 13 reviews. 85% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Geweldige locatie, maar service schoot helaas tekort"
7.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 9

De locatie en het landgoed zelf zijn fantastisch en het eten was zeker Michelinwaardig. We waren op de laatste dag voor de seizoensluiting, maar dat was aan het eten niet te merken. Het enige minpunt van ons verblijf was de service in het restaurant, terwijl het in het hotel juist fantastisch was. Bijna geen enkele ...

Lees hele review

De locatie en het landgoed zelf zijn fantastisch en het eten was zeker Michelinwaardig. We waren op de laatste dag voor de seizoensluiting, maar dat was aan het eten niet te merken. Het enige minpunt van ons verblijf was de service in het restaurant, terwijl het in het hotel juist fantastisch was. Bijna geen enkele medewerker sprak Engels of Nederlands, dus wij kregen continue uitleg over het eten en de wijnen in het Frans ondanks dat we aangaven het niet te kunnen verstaan (op wat basiswoorden na). We moesten gedurende de avond meermalen vragen om water bij te schenken en zaten soms twee gangen zonder. De flessen worden niet op tafel gezet. Op de dag van het diner was mijn vriend jarig en een kaasplankje is zijn grote favoriet. Na lang wachten en de grote (indrukwekkende) plank meermalen voorbij te zien komen, hadden wij nog niets gehoord erover en was het niet aangeboden. Bij het serveren van de laatste gang, vroeg ik hier dus ook naar en bleken ze ons vergeten te zijn. Er werd geen excuses aangeboden of een alternatief. De chef, het eten zelf en het hotel waren echt geweldig, maar zeker voor een Belgische accomodatie zou het fijn zijn als er meer Engelssprekende (of vlaams) collega's zijn om je de beste ervaring te geven.

Cheyenne Kooijman op 07 december 2022
Geverifiëerd

"Voortreffelijk "
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en genoten van de goede sfeer.

W op 04 november 2022
Geverifiëerd

"Fijne 24u"
8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Goed

Hilde Van himbeeck op 27 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rochefort e.o.

Toon telefoonnummer

Over Château de Vignée (Restaurant Arden*)

Keuken: Belgisch, Frans

Château de Vignée heeft een rijke geschiedenis; het is een historisch monument in het eigenzinnige landschap van de Ardennen, en het 17e-eeuwse kasteel is altijd een trekpleister geweest in de Famenne. Daarnaast diende het tijdens de Tweede Wereldoorlog als veldhospitaal. Om haar gasten optimaal te bedienen is het chateau getransformeerd tot een idyllisch landgoed met prachtige suites, een spa en feestzalen.

Om gasten de smaak van de Ardennen te laten ervaren, beschikt het chateau over een sterrenrestaurant. Restaurant Arden* heeft een terroir-gedreven keuken en serveert van woensdag tot en met zaterdag een gastronomisch seizoensgebonden menu.

RESERVEER RESERVEER

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden