Wat 429 mensen zeggen over Schatteman
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben genoten van lekkere gerechtjes van hoog culinair niveau, jammer dat de chef niet even langskwam op het einde van de avond. We kregen een uitvoerige uitleg van de wijnen en gerechtjes, maar dit gaf een ingestudeerde, onechte indruk, soms wat overacting, de gastvrouw mist de manier om op een rustige, authent...
Lees hele reviewWe hebben genoten van lekkere gerechtjes van hoog culinair niveau, jammer dat de chef niet even langskwam op het einde van de avond. We kregen een uitvoerige uitleg van de wijnen en gerechtjes, maar dit gaf een ingestudeerde, onechte indruk, soms wat overacting, de gastvrouw mist de manier om op een rustige, authentieke manier gasten te ontvangen. We begrepen echter niet waarom het driegangen menu gerekend werd aan 37,50 euro? Het restaurant heeft geen ster of Gault Millau vemelding van 15 of 16? Op de site van de restaurantweek staat bij aanklikken van het restaurant zelf letterlijk:"gastronomisch 3-gangendiner voor spotprijs van 27,50 euro"...is hier een verklaring voor?
Het was onze eerste kennismaking met de zaak . De keuken was gewoonweg top .De bediening van mevrouw vonden we een weinig OVERACTED . Het is misschien haar stijl
maar ik denk dat ze eens moet overwegen om eens meer zichzelf te zijn .
De aankleding van het restaurant is voor mij te sober . Het kan een nieuwe tend...
Het was onze eerste kennismaking met de zaak . De keuken was gewoonweg top .De bediening van mevrouw vonden we een weinig OVERACTED . Het is misschien haar stijl
maar ik denk dat ze eens moet overwegen om eens meer zichzelf te zijn .
De aankleding van het restaurant is voor mij te sober . Het kan een nieuwe tendens zijn maar er ontbreken bloemen . Een centrale EYECATHCER op haar diensttafel en een kleinigheid op tafel zou al veel goedmaken ( ik weet dat het allemaal geld kost ) maar het zou nog zo gezellig zijn.
WIJ VONDEN HET TOP EN GAAN ZEKER NOG TERUG .
Heel lekker, maar porties te klein en te prijzig.
Interieur aan de koele kant, bediening niet echt vlot.
Keuken : creatief, verfijnd, lekker. De porties, opvallend bij de voorgerechtJES, waren duidelijk aan de kleine kant.
Service : mag spontaner. Opmerking bij het kaasdessert : beter zou zijn om vooraf af te spreken met de gast of er kaas gewenst is, dan direct met de kaastrolley aan tafel te staan. Mevrouw zette ...
Keuken : creatief, verfijnd, lekker. De porties, opvallend bij de voorgerechtJES, waren duidelijk aan de kleine kant.
Service : mag spontaner. Opmerking bij het kaasdessert : beter zou zijn om vooraf af te spreken met de gast of er kaas gewenst is, dan direct met de kaastrolley aan tafel te staan. Mevrouw zette ons met zachte dwang aan tot het nemen van kaas, enkel opgediend met twee koffielepeltjes chutney, à 15 euro.
Sfeer : restaurantzaal komt koel over. De tafels zijn niet uitnodigend gedekt : enkel mes, vork, opgerolde servet en waterglas. Je moet onbehaaglijk stil spreken om de hangende stilte niet te breken en de andere gasten niet te storen.
Balans : in het geheel genomen is prijs/kwalitiet wat ontgoochelend.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Hertsberge e.o.
Over Schatteman
Keuken: Frans
Midden in de bossen van Hertsberge bevindt zich Restaurant Schatteman. Hier kunt u heerlijk genieten van de mooiste gerechten in een groene en rustige omgeving. Gregory heeft respect voor elk product en kookt graag seizoensgebonden. Elegante gerechten met intensieve smaken zijn hiervan het resultaat. Marieke zorgt voor bijpassende wijnen. De wijnkaart biedt dan ook veel keuze uit diverse wijnen, stijlen en prijzen.
Het team van Restaurant Schatteman ontvangt hun gasten in het aangename kader van het vroegere Restaurant Manderley. Het interieur is opgefrist met een selectie van moderne Vlaamse figuratieve kunst, van de jaren '60 tot nu. Bij mooi weer kan er worden genoten van de mooie groene omgeving op het terras. Komt u ook genieten van de mooiste gerechten in een rustige groene omgeving?