Wat 426 mensen zeggen over Schatteman
Eten | |
Service | |
Sfeer |
we hadden geluk een zomerse dag te treffen zodat we buiten koneden genieten van ons lunch, na een drietal voorproeverstje van uitstekende smaak en geur hebben we van een zeer goed voorgerecht met hoofdingredient asperges genoten gevolgd door lamsvlees als hoofdschotel, alle gerechte waren picobelo, het wijnarrangeme...
Lees hele reviewwe hadden geluk een zomerse dag te treffen zodat we buiten koneden genieten van ons lunch, na een drietal voorproeverstje van uitstekende smaak en geur hebben we van een zeer goed voorgerecht met hoofdingredient asperges genoten gevolgd door lamsvlees als hoofdschotel, alle gerechte waren picobelo, het wijnarrangemet was goed uitgekiem met een witte porugees en een rijke geuridge en smaakvolle spaanse wijn
als afsluiter nog een koffie met huisgemaakte versnapperingen
zeer vriendelijke bediening maar toch een behoorlijk prijskaartje ook al was het restaurant wwek
Heerlijk frisse smaken. Uitzonderlijk vriendelijke bediening. Mooi rijmende wijnkaart. Het extra visgerecht, de pladijs, bleek een onvervalste topper. Het lam was een openbaring en het aardbeiendessert bleef bij iedere hap verrassen.
Mevrouw Schatteman begeleidde de geselecteerde wijnen van een kundige uitleg. I...
Lees hele reviewHeerlijk frisse smaken. Uitzonderlijk vriendelijke bediening. Mooi rijmende wijnkaart. Het extra visgerecht, de pladijs, bleek een onvervalste topper. Het lam was een openbaring en het aardbeiendessert bleef bij iedere hap verrassen.
Mevrouw Schatteman begeleidde de geselecteerde wijnen van een kundige uitleg. In tegenstelling tot wat andere reviews beweren was ze niet schuldig aan "overacting". Mensen verwarren haar respect voor het product met theatraliteit.
Een uitzonderlijk kader. De bosgeur en hoge bomen geven een meerwaarde aan het buitenaperitief. Het voorgerecht wordt binnen geserveerd. Aan mensen die klagen over te stille muziek of een ongezellige ruimte ging de essentie van zo'n avond voorbij: lekkere smaken, goede vrienden, en een mooi glas wijn.
Gezondheid.
We hebben genoten van lekkere gerechtjes van hoog culinair niveau, jammer dat de chef niet even langskwam op het einde van de avond. We kregen een uitvoerige uitleg van de wijnen en gerechtjes, maar dit gaf een ingestudeerde, onechte indruk, soms wat overacting, de gastvrouw mist de manier om op een rustige, authent...
Lees hele reviewWe hebben genoten van lekkere gerechtjes van hoog culinair niveau, jammer dat de chef niet even langskwam op het einde van de avond. We kregen een uitvoerige uitleg van de wijnen en gerechtjes, maar dit gaf een ingestudeerde, onechte indruk, soms wat overacting, de gastvrouw mist de manier om op een rustige, authentieke manier gasten te ontvangen. We begrepen echter niet waarom het driegangen menu gerekend werd aan 37,50 euro? Het restaurant heeft geen ster of Gault Millau vemelding van 15 of 16? Op de site van de restaurantweek staat bij aanklikken van het restaurant zelf letterlijk:"gastronomisch 3-gangendiner voor spotprijs van 27,50 euro"...is hier een verklaring voor?
Het was onze eerste kennismaking met de zaak . De keuken was gewoonweg top .De bediening van mevrouw vonden we een weinig OVERACTED . Het is misschien haar stijl
maar ik denk dat ze eens moet overwegen om eens meer zichzelf te zijn .
De aankleding van het restaurant is voor mij te sober . Het kan een nieuwe tend...
Het was onze eerste kennismaking met de zaak . De keuken was gewoonweg top .De bediening van mevrouw vonden we een weinig OVERACTED . Het is misschien haar stijl
maar ik denk dat ze eens moet overwegen om eens meer zichzelf te zijn .
De aankleding van het restaurant is voor mij te sober . Het kan een nieuwe tendens zijn maar er ontbreken bloemen . Een centrale EYECATHCER op haar diensttafel en een kleinigheid op tafel zou al veel goedmaken ( ik weet dat het allemaal geld kost ) maar het zou nog zo gezellig zijn.
WIJ VONDEN HET TOP EN GAAN ZEKER NOG TERUG .
Heel lekker, maar porties te klein en te prijzig.
Interieur aan de koele kant, bediening niet echt vlot.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Hertsberge e.o.
Over Schatteman
Keuken: Frans
Midden in de bossen van Hertsberge bevindt zich Restaurant Schatteman. Hier kunt u heerlijk genieten van de mooiste gerechten in een groene en rustige omgeving. Gregory heeft respect voor elk product en kookt graag seizoensgebonden. Elegante gerechten met intensieve smaken zijn hiervan het resultaat. Marieke zorgt voor bijpassende wijnen. De wijnkaart biedt dan ook veel keuze uit diverse wijnen, stijlen en prijzen.
Het team van Restaurant Schatteman ontvangt hun gasten in het aangename kader van het vroegere Restaurant Manderley. Het interieur is opgefrist met een selectie van moderne Vlaamse figuratieve kunst, van de jaren '60 tot nu. Bij mooi weer kan er worden genoten van de mooie groene omgeving op het terras. Komt u ook genieten van de mooiste gerechten in een rustige groene omgeving?