Wat 426 mensen zeggen over Schatteman
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Keuken : creatief, verfijnd, lekker. De porties, opvallend bij de voorgerechtJES, waren duidelijk aan de kleine kant.
Service : mag spontaner. Opmerking bij het kaasdessert : beter zou zijn om vooraf af te spreken met de gast of er kaas gewenst is, dan direct met de kaastrolley aan tafel te staan. Mevrouw zette ...
Keuken : creatief, verfijnd, lekker. De porties, opvallend bij de voorgerechtJES, waren duidelijk aan de kleine kant.
Service : mag spontaner. Opmerking bij het kaasdessert : beter zou zijn om vooraf af te spreken met de gast of er kaas gewenst is, dan direct met de kaastrolley aan tafel te staan. Mevrouw zette ons met zachte dwang aan tot het nemen van kaas, enkel opgediend met twee koffielepeltjes chutney, à 15 euro.
Sfeer : restaurantzaal komt koel over. De tafels zijn niet uitnodigend gedekt : enkel mes, vork, opgerolde servet en waterglas. Je moet onbehaaglijk stil spreken om de hangende stilte niet te breken en de andere gasten niet te storen.
Balans : in het geheel genomen is prijs/kwalitiet wat ontgoochelend.
We vonden eigenlijk dat dit restaurant niet echt heeft beantwoord, aan wat we ervan hadden verwacht. De borden waren heel verzorgd, lekker,maar we vonden het erg kleine porties. Had dit met de speciale formule te maken, misschien ?
In het restaurant was de sfeer korrekt, maar binnenin was het enigszins koud.
Bedie...
We vonden eigenlijk dat dit restaurant niet echt heeft beantwoord, aan wat we ervan hadden verwacht. De borden waren heel verzorgd, lekker,maar we vonden het erg kleine porties. Had dit met de speciale formule te maken, misschien ?
In het restaurant was de sfeer korrekt, maar binnenin was het enigszins koud.
Bediening was korrekt, maar miste wat spontaneïteit, beetje ingestudeerd allemaal.
Globele beoordeling, beetje ontgoocheld eigenlijk, hadden meer verwacht.
We hebben zeer lekker gegeten. Porties zijn wat aan de kleine kant, maar heel mooi gepresenteerd en echte smaakbommetjes. De bediening is excellent. De presentatie van de gerechten is uitstekend maar wordt op een wat over-acting wijze gebracht. Het menu met wijnarrangement (20 €) was uitstekend, de wijnen waren zeer...
Lees hele reviewWe hebben zeer lekker gegeten. Porties zijn wat aan de kleine kant, maar heel mooi gepresenteerd en echte smaakbommetjes. De bediening is excellent. De presentatie van de gerechten is uitstekend maar wordt op een wat over-acting wijze gebracht. Het menu met wijnarrangement (20 €) was uitstekend, de wijnen waren zeer goed en er werd voldoende geschonken. Het enige minpuntje is de sfeer in het restaurant. De aankleding is nogal kaal waardoor de akoestiek heel slecht is. De muziek staat super stil, waardoor je ook de neiging hebt om heel stil te praten. Een veelbelovend restaurant met een jong team... wij komen zeker terug.
Wat op het bord komt: goed, uitstekend, van apero haptjes tot dessert. (geinspireerd op wat geleerd/gezien is bij Hertog Jan in Brugge ons dunkt)....
maar toch enkele minpuntjes.... koel tot lauw onthaal (en decor) en zeer trage, verwarde service. Nochtans zaten er maar enkele tafeltjes en toch ging alles moeizaam...
Wat op het bord komt: goed, uitstekend, van apero haptjes tot dessert. (geinspireerd op wat geleerd/gezien is bij Hertog Jan in Brugge ons dunkt)....
maar toch enkele minpuntjes.... koel tot lauw onthaal (en decor) en zeer trage, verwarde service. Nochtans zaten er maar enkele tafeltjes en toch ging alles moeizaam. Enorm krenterige porties aperitief en glazen wijn. Niet erg "Belgisch" om zulke trieste glazen wijn te schenkelen, zelfs in een gastronomisch restaurant. Natuurlijk kan je dit oplossen door een fles te bestellen maar je zou toch verwachten dat de wijn per glas iets vlotter uit de fles komt en niet zo afgemeten geschonken wordt.
Met de Restaurant Week formule moest er 22 euro (pus 10 euro extra) betaald worden maar toch wandelden we naar buiten met een rekening van tegen de 300 euro (met vier)... Niet goedkoop, zeker niet voor een lunch waar je de helft van de tijd zonder wijn zit.
De chef zagen we niet, weinig sfeer en een interieur waar eens een goede styliste zou meten langsgaan om alles wat warme en gezelliger te maken...
Nog wat werk aan de winkel, maar wel lekker gegeten....
Plattegrond Alle restaurantdeals in Hertsberge e.o.
Over Schatteman
Keuken: Frans
Midden in de bossen van Hertsberge bevindt zich Restaurant Schatteman. Hier kunt u heerlijk genieten van de mooiste gerechten in een groene en rustige omgeving. Gregory heeft respect voor elk product en kookt graag seizoensgebonden. Elegante gerechten met intensieve smaken zijn hiervan het resultaat. Marieke zorgt voor bijpassende wijnen. De wijnkaart biedt dan ook veel keuze uit diverse wijnen, stijlen en prijzen.
Het team van Restaurant Schatteman ontvangt hun gasten in het aangename kader van het vroegere Restaurant Manderley. Het interieur is opgefrist met een selectie van moderne Vlaamse figuratieve kunst, van de jaren '60 tot nu. Bij mooi weer kan er worden genoten van de mooie groene omgeving op het terras. Komt u ook genieten van de mooiste gerechten in een rustige groene omgeving?