Wat 427 mensen zeggen over Schatteman
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat op het bord komt: goed, uitstekend, van apero haptjes tot dessert. (geinspireerd op wat geleerd/gezien is bij Hertog Jan in Brugge ons dunkt)....
maar toch enkele minpuntjes.... koel tot lauw onthaal (en decor) en zeer trage, verwarde service. Nochtans zaten er maar enkele tafeltjes en toch ging alles moeizaam...
Wat op het bord komt: goed, uitstekend, van apero haptjes tot dessert. (geinspireerd op wat geleerd/gezien is bij Hertog Jan in Brugge ons dunkt)....
maar toch enkele minpuntjes.... koel tot lauw onthaal (en decor) en zeer trage, verwarde service. Nochtans zaten er maar enkele tafeltjes en toch ging alles moeizaam. Enorm krenterige porties aperitief en glazen wijn. Niet erg "Belgisch" om zulke trieste glazen wijn te schenkelen, zelfs in een gastronomisch restaurant. Natuurlijk kan je dit oplossen door een fles te bestellen maar je zou toch verwachten dat de wijn per glas iets vlotter uit de fles komt en niet zo afgemeten geschonken wordt.
Met de Restaurant Week formule moest er 22 euro (pus 10 euro extra) betaald worden maar toch wandelden we naar buiten met een rekening van tegen de 300 euro (met vier)... Niet goedkoop, zeker niet voor een lunch waar je de helft van de tijd zonder wijn zit.
De chef zagen we niet, weinig sfeer en een interieur waar eens een goede styliste zou meten langsgaan om alles wat warme en gezelliger te maken...
Nog wat werk aan de winkel, maar wel lekker gegeten....
Lekker gegeten, maar porties waren toch aan de kleine kant. Zelfs in een sterrenrestaurant krijg je meer op je bord.
Bediening was wat overacting, waardoor we er ons op den duur zelfs wat aan ergerden...
Toch wel prijzig, zelfs tijdens restaurantweek, voor hetgeen ze serveren
Niveau is goed, maar probeer met de voetjes op de grond te blijven
Hebben opnieuw genoten van deze gerechten(schilderijen op het bord, vraagt tijd om het zo te brengen. ), de smaken die samengebracht werden zorgden voor grote culinaire voldoening, de chef is een artiest !
Ook de bediening is van heel hoog niveau, zonder pretentie maar stijlvol.
Een klein minpuntje heeft niks te m...
Hebben opnieuw genoten van deze gerechten(schilderijen op het bord, vraagt tijd om het zo te brengen. ), de smaken die samengebracht werden zorgden voor grote culinaire voldoening, de chef is een artiest !
Ook de bediening is van heel hoog niveau, zonder pretentie maar stijlvol.
Een klein minpuntje heeft niks te maken met het geleverde werk : akoustiek.
Voor de rest alleen maar positief, doe als jonge mensen zo verder en op deze manier kan dit restaurant een vaste waarde worden aan grote Vlaamse gastronomie.
prijs kwaliteitsverhouding ligt niet goed. te duur voor geboden kwaliteit van menu,
de aangepaste wijnen waren dan wel weer van goede tot zeer goede kwaliteit.
Het eten was zeer lekker,verzorgd en mooi gepresenteerd.
De bediening was vlot en beleeft, echt aangenaam.
Een zeer mooie lokatie,samengevat," voor herhaling vatbaar "
Plattegrond Alle restaurantdeals in Hertsberge e.o.
Over Schatteman
Keuken: Frans
Midden in de bossen van Hertsberge bevindt zich Restaurant Schatteman. Hier kunt u heerlijk genieten van de mooiste gerechten in een groene en rustige omgeving. Gregory heeft respect voor elk product en kookt graag seizoensgebonden. Elegante gerechten met intensieve smaken zijn hiervan het resultaat. Marieke zorgt voor bijpassende wijnen. De wijnkaart biedt dan ook veel keuze uit diverse wijnen, stijlen en prijzen.
Het team van Restaurant Schatteman ontvangt hun gasten in het aangename kader van het vroegere Restaurant Manderley. Het interieur is opgefrist met een selectie van moderne Vlaamse figuratieve kunst, van de jaren '60 tot nu. Bij mooi weer kan er worden genoten van de mooie groene omgeving op het terras. Komt u ook genieten van de mooiste gerechten in een rustige groene omgeving?