Eden*

Frans, Modern, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
9,1 (26 reviews)
96% aanbevolen

Wat 26 mensen zeggen over Eden*

9.1 Gebaseerd op 26 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Paradijs?"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Veel aandacht wordt besteed aan zuiver voedsel en eigen bereiding van het eten dit gaat soms wel ten koste van de smaak helaas

thomas schouten op 20 oktober 2023
Geverifiëerd
Restaurant EDEN heeft gereageerd op 20 oktober 2023

Beste meneer Schouten,

Hartelijk dank voor uw bericht. U heeft bij ons mijn chefs menu genuttigd. Wat jammer om te horen dat de smaken/kookstijl niet helemaal is bevallen. Zoals aangegeven op onze site en socials is mijn kookstijl in ons chefs menu experimenteel met gedurfde smaak combinaties. We bieden hiernaast ook een JRE menu aan waarin we dit niet doen en rustiger en klassieker koken. Ik ben zelf veelvuldig bij u aan tafel geweest en heb u zelf naar buiten begeleid. Helaas heb ik niet mogen vernemen dat de smaken niet voor u waren. Had ik dit wel mogen vernemen dan had ik hier wellicht nog op in kunnen spelen voor u.

Ik wens u een fijn weekend toe, en hoop u nogmaals te mogen ontvangen.


"Verrassend "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Je smaakpapillen worden continu verrast

Jeroen op 12 oktober 2023
Geverifiëerd

"Voor herhaling!!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Van begin met amuses tot einde met koffie en crème brulde.. alles tiptop in orde en zeer lekker! Verrassende combinaties!

E.L. op 21 augustus 2023
Geverifiëerd

"Smaaksensaties"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke gewaagde combinaties van vis en vlees. Ook de sommelier die zeer gevat af en toe een grapje maakte maakte het menu compleet!

Krista Dengel op 05 augustus 2023
Geverifiëerd

"Eens iets nieuws proberen"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

We hadden hoge verwachtingen van deze sterrenzaak. We namen de 6 gangen Dining with the stars menu, met aangepast wijnarrangement. De wijnen waren stuk,voor stuk top ! Perfect afgestemd bij elk gerecht. De bordpresentatie was teleurstellend. Die was, volgens ons, niet op niveau van een sterrenzaak. Ook waren er enke...

Lees hele review

We hadden hoge verwachtingen van deze sterrenzaak. We namen de 6 gangen Dining with the stars menu, met aangepast wijnarrangement. De wijnen waren stuk,voor stuk top ! Perfect afgestemd bij elk gerecht. De bordpresentatie was teleurstellend. Die was, volgens ons, niet op niveau van een sterrenzaak. Ook waren er enkele gerechten waar de smaakcombinaties voor ons vreemd zaten. (Het pre-dessert bv was (op één bord) een stukje gefrituurde kip, enkele stukjes gerookte paling, zoetzure saus en een sorbet van citroen ! Bizar🤔) Wij waren jammer genoeg niet echt overtuigd.

Guy Janssen op 24 juli 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Valkenswaard e.o.

Toon telefoonnummer

Over Eden*

Keuken: Frans, Modern, Vis en zeevruchten

Midden in het centrum van Valkenswaard tref je een paradijs genaamd Restaurant Eden. Uitgesproken smaken, onmiskenbare culinaire hoogstandjes en excentrieke gastronomie zorgen ervoor dat ieder bezoek aan Eden een unieke beleving is! Gasten worden verwend met verfijnde gerechten, verrassende combinaties en heerlijke wijnen. Het restaurant streeft naar uitmuntendheid door gedurfde combinaties en opwindende bereidingen rechtstreeks aan tafel te presenteren. Het signatuur van Restaurant Eden is daarom gekenmerkt door spanning, vernieuwing en eigenzinnigheid. Wanneer begeef jij je naar dit culinaire paradijs?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Valkenswaard e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden