Wat 294 mensen zeggen over Alter*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Prima !
Hapjes bij aankomst als opwarmer mochten iets meer zijn !
Verder prima menu en uitstekend!
Heerlijk genoten, alleen de hapjes bij de aanvang mochten iets uitgebreider !
Veel succes
Ondanks het feit dat wij ons reservatienr hadden afgegeven en wij bij de gasten van restaurant week zaten, was men vergeten dat wij daarvoor kwamen en werden de menukaarten aangeboden om à la carte te eten. Het duurde nogal lang eer men 'op gang' kwam. Het duurde allemaal erg lang, nochtans was er niet zó veel volk....
Lees hele reviewOndanks het feit dat wij ons reservatienr hadden afgegeven en wij bij de gasten van restaurant week zaten, was men vergeten dat wij daarvoor kwamen en werden de menukaarten aangeboden om à la carte te eten. Het duurde nogal lang eer men 'op gang' kwam. Het duurde allemaal erg lang, nochtans was er niet zó veel volk. Anderzijds was het eten lekker, maar niet om te zeggen hier kom ik speciaal voor terug. De sfeer was uitstekend omdat we zeer aangenaam buiten konden zitten.
Het was gezellig dat we buiten mochten eten maar het was wel jammer dat er geen tafellakens op de tafels lagen.
De wijnen waren zeer prijzig in verhouding met de rest.
zeer lekker gegeten, goede bediening en fijn terras
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tongeren e.o.
Over Alter*
Keuken: Mediterraans, Frans
Altermezzo staat voor topgastronomie in een ongedwongen sfeer. Hier kookt een jonge, talentvolle en ambiteuze kok Jo Grootaers.
Op 09/09/09 begon dit mooie verhaal
Toeval bestaat niet… dacht Jo op 19 jarige leeftijd. Soms komen dingen gewoon op je pad en dan moet je er voor durven gaan. Dat hij niet eerst onder de vleugels van een topchef ervaring kon opdoen, weerhield hem er geenszins van om een technisch sterke en tegelijk creatieve kookstijl te ontwikkelen. Zijn keuken heeft de laatste jaren aan maturiteit gewonnen en is tot wasdom gekomen.
Met zijn typerende stijl en zijn jongensachtige bravoure weet hij zijn gasten te beroeren en hen een ervaring te bieden die hen nadien nog lang bijblijft. Jo kookt out of the box met veel buikgevoel en zonder recepturen zoals een muzikant die op zijn piano tokkelt en uiteindelijk een partituur schrijft. Hij haalt het maximum aan smaak uit een product zonder het te verbergen. Elk gerecht is puur en leesbaar.
De kaart wordt regelmatig aangepast aan het marktverse aanbod om u op maat te bedienen en omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.