Wat 297 mensen zeggen over Alter*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Belle découverte. Très belle présentation de tous les plats. Très bons vins au verre. Petite déception pour le plat principal (volaille pas "merveilleuse"), mais l'amuse-bouche, l'entrée et le dessert étaient réussis. Très beau cadre et excellent service. A recommander !
Het diner dat werd aangeboden was qua kwaliteit zeer lekker. De presentatie van het bord was mooi verzorgd.
De bediening verliep ook naar wens ; de ober was attent en aangenaam.
De gastvrouw is zeer voorkomend en aangenaam.
We hebben al veel goede ( sterren)restaurants gefrekenteerd ; Altermezzo mag er zeker zi...
Het diner dat werd aangeboden was qua kwaliteit zeer lekker. De presentatie van het bord was mooi verzorgd.
De bediening verliep ook naar wens ; de ober was attent en aangenaam.
De gastvrouw is zeer voorkomend en aangenaam.
We hebben al veel goede ( sterren)restaurants gefrekenteerd ; Altermezzo mag er zeker zijn.
De lokatie is mooi aangekleed; zowel binnen als het buitenterras, hetgeen uiteraard bijdraagt tot de aangename sfeer.
We waren er al geweest en zullen zeer zeker teruggaan en het aanbevelen aan vrienden.
zeer lekker en gezellig
Lekker gegeten in het kader van de restaurantweek.
Iets te lange wachttijden tussen de gerechten
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tongeren e.o.
Over Alter*
Keuken: Mediterraans, Frans
Altermezzo staat voor topgastronomie in een ongedwongen sfeer. Hier kookt een jonge, talentvolle en ambiteuze kok Jo Grootaers.
Op 09/09/09 begon dit mooie verhaal
Toeval bestaat niet… dacht Jo op 19 jarige leeftijd. Soms komen dingen gewoon op je pad en dan moet je er voor durven gaan. Dat hij niet eerst onder de vleugels van een topchef ervaring kon opdoen, weerhield hem er geenszins van om een technisch sterke en tegelijk creatieve kookstijl te ontwikkelen. Zijn keuken heeft de laatste jaren aan maturiteit gewonnen en is tot wasdom gekomen.
Met zijn typerende stijl en zijn jongensachtige bravoure weet hij zijn gasten te beroeren en hen een ervaring te bieden die hen nadien nog lang bijblijft. Jo kookt out of the box met veel buikgevoel en zonder recepturen zoals een muzikant die op zijn piano tokkelt en uiteindelijk een partituur schrijft. Hij haalt het maximum aan smaak uit een product zonder het te verbergen. Elk gerecht is puur en leesbaar.
De kaart wordt regelmatig aangepast aan het marktverse aanbod om u op maat te bedienen en omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.