Wat 297 mensen zeggen over Alter*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Was geweldig! Heerlijke smaken en super verwend geworden als vegetariër!
Top!!!
Een TOP lunch van begin tot einde.
Alle hapjes en gerechtjes waren perfect op smaak. Zeer goede bediening en een zeer goede sommelier, kortom de perfecte lunch.
Quelle évolution gustative depuis le nombre d’années que nous y allons… jamais déçus… Le chef nous réserve une surprise de saveurs à chaque repas… pas loin d’un 2 ⭐️. Il vient à chaque fois à la fin du repas amener le dessert et partager avec les convives. Le sourire de son épouse et sa prévenance sublime le tout. L...
Lees hele reviewQuelle évolution gustative depuis le nombre d’années que nous y allons… jamais déçus… Le chef nous réserve une surprise de saveurs à chaque repas… pas loin d’un 2 ⭐️. Il vient à chaque fois à la fin du repas amener le dessert et partager avec les convives. Le sourire de son épouse et sa prévenance sublime le tout. Leur chef sommelier Rudy est parti mais la relève est déjà très bien assurée. Belle continuation à vous tous. Au plaisir de revenir prochainement. Caroline et Denis
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tongeren e.o.
Over Alter*
Keuken: Mediterraans, Frans
Altermezzo staat voor topgastronomie in een ongedwongen sfeer. Hier kookt een jonge, talentvolle en ambiteuze kok Jo Grootaers.
Op 09/09/09 begon dit mooie verhaal
Toeval bestaat niet… dacht Jo op 19 jarige leeftijd. Soms komen dingen gewoon op je pad en dan moet je er voor durven gaan. Dat hij niet eerst onder de vleugels van een topchef ervaring kon opdoen, weerhield hem er geenszins van om een technisch sterke en tegelijk creatieve kookstijl te ontwikkelen. Zijn keuken heeft de laatste jaren aan maturiteit gewonnen en is tot wasdom gekomen.
Met zijn typerende stijl en zijn jongensachtige bravoure weet hij zijn gasten te beroeren en hen een ervaring te bieden die hen nadien nog lang bijblijft. Jo kookt out of the box met veel buikgevoel en zonder recepturen zoals een muzikant die op zijn piano tokkelt en uiteindelijk een partituur schrijft. Hij haalt het maximum aan smaak uit een product zonder het te verbergen. Elk gerecht is puur en leesbaar.
De kaart wordt regelmatig aangepast aan het marktverse aanbod om u op maat te bedienen en omdat het juiste product in het juiste seizoen gewoon lekkerder is.