Wat 63 mensen zeggen over Lin'eau
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel lekker gegeten. Enige minpuntje was dat ik een kaasbordje had bijgenomen voor 15€ extra. Bij veel Gault-Millau restaurants kan je dan kiezen van een kaaskar en dat was hier, jammer genoeg, niet het geval.
Fantastisch, van begin tot eind!
Vriendelijke ontvangst, mooi gelegen, tof pand en mooie, verfijnde gerechtjes, ster waard.
Lekker, mooi, degelijk.
Heerlijk eten in een oude vlasfabriek met nog originele balken beetje loftgevoel
De bediening is top de borden heel verzorgd en lekker ook nog een mooi terras wij komen terug als we in de buurt zijn
Plattegrond Alle restaurantdeals in Wielsbeke e.o.
Over Lin'eau
Keuken: Frans
Gastvrouw Lisa Van de Cauter en chef Baptiste Tieberghien verwelkomen je graag in een volledig gerenoveerde vlasfabriek aan een oude arm van de Leie.
In dit industriële, maar uiterst gezellige pand geniet je van moderne gastronomie met een wereldse toets.
Het stijlvolle terras biedt bovendien een knap staaltje outdoor dining met adembenemende zonsondergangen en zicht op het Schoondalbos.
Chef Baptiste werkt enkel met topproducten, volop in het seizoen en liefst lokaal. In 2023 werd Baptiste bovendien verkozen tot Viskok van het Jaar.. Op het dak teelt hij zijn eigen kruiden en eetbare bloemen. Daarnaast gaat hij in bepaalde seizoenen ook op zoek naar vlierbloesem, braambes of wilde kruiden langs de oevers van de Leie.