Wat 63 mensen zeggen over Lin'eau
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fantastisch lekker gegeten.
Wij gingen al om veel plaatsen.
Deze hoort in onze top van favorieten
Alles dik in orde!
Heel vriendelijk personeel, superlekkere en verfijnde keuken. Ook de aangepaste wijnen waren de moeite.
de schotels zijn wel fijn maar de smaakcombinaties vallen niet in onze smaak - porties zijn wel zeer spaarzaam - de voorgestelde wijn kon ons ook niet echt bekoren
We hebben genoten van deze culinaire ontdekking in een prachtig kader. Elk gerechtje was een smaakbommetje op zich, een belevenis... Een oprechte pluim aan "de chef" én zijn team via deze weg. Perfect was als we het hen persoonlijk hadden kunnen overmaken...
Nooit een teleurstelling en steeds opnieuw een verrassing
Plattegrond Alle restaurantdeals in Wielsbeke e.o.
Over Lin'eau
Keuken: Frans
Gastvrouw Lisa Van de Cauter en chef Baptiste Tieberghien verwelkomen je graag in een volledig gerenoveerde vlasfabriek aan een oude arm van de Leie.
In dit industriële, maar uiterst gezellige pand geniet je van moderne gastronomie met een wereldse toets.
Het stijlvolle terras biedt bovendien een knap staaltje outdoor dining met adembenemende zonsondergangen en zicht op het Schoondalbos.
Chef Baptiste werkt enkel met topproducten, volop in het seizoen en liefst lokaal. In 2023 werd Baptiste bovendien verkozen tot Viskok van het Jaar.. Op het dak teelt hij zijn eigen kruiden en eetbare bloemen. Daarnaast gaat hij in bepaalde seizoenen ook op zoek naar vlierbloesem, braambes of wilde kruiden langs de oevers van de Leie.