Wat 63 mensen zeggen over Lin'eau
Eten | |
Service | |
Sfeer |
3e keer goeie keer…t was altijd al super, maar deze editie v dining with the stars was mega! 1 voor 1 lekkere en mooie gerechten!
Alles super goed. Zowel het eten, als de service, als de locatie. TOP.
Alles was super van voorgerecht tot bij de koffie. Een nieuwe ontdekking. Een ster waardig. We gaan zeker nog eens terug.
Culinair genot , dat in de Gault Millaut zeker een hogere score verdient . Heel tof en klantvriendelijk jong team dat superieure gere chten op een heel creatieve manier te voorschijn tovert . Ook de begeleidende wijnen zijn top ...we wensen hen op die prachtige locatie nog heel veel succes toe , Guido Luyten
Alle verwachtingen ingelost!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Wielsbeke e.o.
Over Lin'eau
Keuken: Frans
Gastvrouw Lisa Van de Cauter en chef Baptiste Tieberghien verwelkomen je graag in een volledig gerenoveerde vlasfabriek aan een oude arm van de Leie.
In dit industriële, maar uiterst gezellige pand geniet je van moderne gastronomie met een wereldse toets.
Het stijlvolle terras biedt bovendien een knap staaltje outdoor dining met adembenemende zonsondergangen en zicht op het Schoondalbos.
Chef Baptiste werkt enkel met topproducten, volop in het seizoen en liefst lokaal. In 2023 werd Baptiste bovendien verkozen tot Viskok van het Jaar.. Op het dak teelt hij zijn eigen kruiden en eetbare bloemen. Daarnaast gaat hij in bepaalde seizoenen ook op zoek naar vlierbloesem, braambes of wilde kruiden langs de oevers van de Leie.