Wat 15 mensen zeggen over Rizom
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Schitterend etentje met prachtig smakenpallet.De meeste ingrediënten zijn uit de terroir en de wijnen zo veel mogelijk van eigen bodem.Een aanrader midden in een leuke site.
Excellent et innovant
Belle découverte culinaire. Plaisir des yeux et des papilles.
Très belle découverte, une cuisine très raffinée, un personnel aux petits oignons et un cadre exceptionnel.
We vonden het een ontdekking, zeer vriendelijk. De producten van eigen bodem worden er goed gebruikt. Mooie setting ook .
Plattegrond Alle restaurantdeals in Boussu e.o.
Over Rizom
Deze brasserie – gelegen in het hart van het Musée des Art Contemporains du Gran Hornu, presenteert een keuken op het snijpunt van culturen.
Het Waalse bekken, ontstaan uit diverse migraties, is de thuis van oeroude streekproducten. De keuken van Rizom wordt beïnvloedt door al deze contrasten en is een nieuwe vertaling van de eigentijdse terroirkeuken van topkok Sang Hoon-Degeimbre. Rizom brengt lokale markt- en seizoensproducten in het bord, en staat voor een keuken met uiteenlopende wortels.