Wat 34 mensen zeggen over Mistinguett
Eten | |
Service | |
Sfeer |
4-gangen menu was heel verrassend en lekker. Aangename ontdekking van een restaurant bij ons in de buurt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Het eten was top (hapjes bij de aperitief niet geweldig, een toastje met reuzel...), de bediening was wat minder. Het is niet zo fijn om je soep al te krijgen op het moment dat je aperitief nog maar half is. Sfeer en bediening passen niet bij het niveau van het eten.
Genoten van een overheerlijk menu. Spijtig genoeg vergeten foto's te maken. Wij komen zekers terug!
Prachtige avond,supper lekker gegeten.
Wij kozen voor de menu. Stuk voor stuk lekker en verrassend. De porties waren voor mij meer dan voldoende
Plattegrond Alle restaurantdeals in Aarschot e.o.
Over Mistinguett
Keuken: Belgisch, Vis en zeevruchten
Francesca Sterckx werd op 26 oktober 1988 geboren in Diest. Op 20 jarige leeftijd zette ze haar eerste stappen in de horeca in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hier leerde ze alle kneepjes van het vak en volgde ze een extra jaar specialiteitenrestaurant en wereldkeuken. Vervolgens heeft ze in Ter Groener Poorte in Brugge nog een jaar specialisatie patisserie - chocolaterie gevolgd.
Na haar opleiding liep ze stage in de volgende keukens van onder andere Maison Bru (Wout Bru, Eygalières, Frankrijk), MOO (Barcelona, Spanje), Arrop (Valencia, Spanje) en Hof ter Hulst (Hulshout, België). Na haar stages heeft Francesca gewerkt in de volgende sterrenzaken: De tuinkamer (Beerzel), Het Eyckerhof.(Bornem chef De Becker) en 't Fornuis (Antwerpen chef Johan Segers).
Na 5 jaar begint ze nu aan een nieuwe uitdaging in haar carrière. Met de opening van haar eigen bistro Mistinguett heeft Fran een plek gevonden waar ze al die jaren ervaring op een creatieve manier kan omzetten in heerlijke gerechten.-