Wat 34 mensen zeggen over Mistinguett
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Verrassend lekker. Lekkere aangepaste wijnen. Mooie , fijne gerechten. We gaan zeker terug.
Heel lekker gegeten.
Op het eten valt niks aan te merken, lekker zonder veel franjes.
Het interieur is meer voor een broodjeszaak of smoothiebar.
Lekker. Goede prijs kwaliteit
Eerste indruk erg goed, leuk en net interieur, vriendelijke verwelkoming. We hadden nog maar amper ons aperitief gekregen of het voorgerecht werd reeds opgediend (met de bijhorende drank) en dat terwijl het aperitief nog quasi onaangeroerd op tafel staat. Qua eten, niet slecht maar ook niet bijzonder. Een vrij simpe...
Lees hele reviewEerste indruk erg goed, leuk en net interieur, vriendelijke verwelkoming. We hadden nog maar amper ons aperitief gekregen of het voorgerecht werd reeds opgediend (met de bijhorende drank) en dat terwijl het aperitief nog quasi onaangeroerd op tafel staat. Qua eten, niet slecht maar ook niet bijzonder. Een vrij simpel en inspiratieloos menuutje dat nauwelijks de kookkunsten van de gemiddelde huiskok overstijgt. Wij hadden er meer van verwacht...
Plattegrond Alle restaurantdeals in Aarschot e.o.
Over Mistinguett
Keuken: Belgisch, Vis en zeevruchten
Francesca Sterckx werd op 26 oktober 1988 geboren in Diest. Op 20 jarige leeftijd zette ze haar eerste stappen in de horeca in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hier leerde ze alle kneepjes van het vak en volgde ze een extra jaar specialiteitenrestaurant en wereldkeuken. Vervolgens heeft ze in Ter Groener Poorte in Brugge nog een jaar specialisatie patisserie - chocolaterie gevolgd.
Na haar opleiding liep ze stage in de volgende keukens van onder andere Maison Bru (Wout Bru, Eygalières, Frankrijk), MOO (Barcelona, Spanje), Arrop (Valencia, Spanje) en Hof ter Hulst (Hulshout, België). Na haar stages heeft Francesca gewerkt in de volgende sterrenzaken: De tuinkamer (Beerzel), Het Eyckerhof.(Bornem chef De Becker) en 't Fornuis (Antwerpen chef Johan Segers).
Na 5 jaar begint ze nu aan een nieuwe uitdaging in haar carrière. Met de opening van haar eigen bistro Mistinguett heeft Fran een plek gevonden waar ze al die jaren ervaring op een creatieve manier kan omzetten in heerlijke gerechten.-