Wat 34 mensen zeggen over Mistinguett
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het voorgerechtje van geitekaas met makreel was overdonderend lekker. De 4 gangen waren allen perfect van smaak (ook de soep met varkenskop (was jaren geleden dat ik dit nog gegeten had). De wijn was een perfecte tegenhanger. TOP
Super vriendelijke ontvangst, heel lekker 3 gangen menu. Aanrader wij komen terug.
Aangenaam restaurant met een zeer lekkere keuken. Op zich zijn de gerechten niet zo speciaal, maar ze zijn bereid op een smakelijke manier wat de ervaring uiteindelijk toch wel speciaal maakt. Het wijnarrangement was goed en helemaal niet duur. Een aanrader.
verdient geen plaats in de lijst van sterrenrestaurants
De mocktails zijn meer dan de moeite waard om te proberen. Niet twijfelen over het voorgerecht als de melanzane alla parmigiana op de menu staat.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Aarschot e.o.
Over Mistinguett
Keuken: Belgisch, Vis en zeevruchten
Francesca Sterckx werd op 26 oktober 1988 geboren in Diest. Op 20 jarige leeftijd zette ze haar eerste stappen in de horeca in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hier leerde ze alle kneepjes van het vak en volgde ze een extra jaar specialiteitenrestaurant en wereldkeuken. Vervolgens heeft ze in Ter Groener Poorte in Brugge nog een jaar specialisatie patisserie - chocolaterie gevolgd.
Na haar opleiding liep ze stage in de volgende keukens van onder andere Maison Bru (Wout Bru, Eygalières, Frankrijk), MOO (Barcelona, Spanje), Arrop (Valencia, Spanje) en Hof ter Hulst (Hulshout, België). Na haar stages heeft Francesca gewerkt in de volgende sterrenzaken: De tuinkamer (Beerzel), Het Eyckerhof.(Bornem chef De Becker) en 't Fornuis (Antwerpen chef Johan Segers).
Na 5 jaar begint ze nu aan een nieuwe uitdaging in haar carrière. Met de opening van haar eigen bistro Mistinguett heeft Fran een plek gevonden waar ze al die jaren ervaring op een creatieve manier kan omzetten in heerlijke gerechten.-
Beste
Bedankt voor de review. Jammer dat u niet door had dat wij ook helemaal geen ster hebben 🤷🏼♀️.