Wat 34 mensen zeggen over Mistinguett
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was lekker. De smaken waren goed.
De bediening daarentegen was een ramp.
We bestelden een 4-gangen menu.
We moesten meer dan een uur wachten op de eerste gang.
Het mandje met brood was inmiddels al lang leeg maar dit werd niet opgemerkt.
Vervolgens moesten nog eens meer dan een uur wachten op de tweede...
Het eten was lekker. De smaken waren goed.
De bediening daarentegen was een ramp.
We bestelden een 4-gangen menu.
We moesten meer dan een uur wachten op de eerste gang.
Het mandje met brood was inmiddels al lang leeg maar dit werd niet opgemerkt.
Vervolgens moesten nog eens meer dan een uur wachten op de tweede gang.
Toen deze bediend werd, bleek het niet de tweede gang te zijn, maar de derde gang te zijn die geserveerd werd.
De tweede gang was men gewoon vergeten. Toen we dit meldden werd de derde gang weggenomen.
Na wat wachten werd de tweede gang dan geserveerd.
Ondertussen hadden we nog een fles wijn besteld.
Hoewel de wijnkaart mooi en goed zichtbaar op de hoek van de tafel werd gelegd, werd ook dit vergeten.
Tot slot werden de gerechten gewoon op tafel gezet zonder enige vorm van uitleg.
Spijtig dat zo een lekker eten gecombineerd wordt met zo een amateuristische bediening.
Als we dan op een beleefde manier feedback gaven bij het buitengaan was het antwoord van de ober: "Daar kunnen wij niet aan doen hé meneer."
Wie kan er dan wel iets aan doen?
Het was een totale mislukking. Nooit meer
Fantastisch eten,gerechten die ikzelf nooit zou bestellen van menukaart,maar echte toppers waren.
Zeer lekkere keuken, verfijnd klaargemaakte gerechten met seizoensproducten. Correcte bediening met toelichting bij de inhoud van het menu. Een aanrader!
Heel lekker, leuke sfeer, eenontdekking, we 'll be back
Plattegrond Alle restaurantdeals in Aarschot e.o.
Over Mistinguett
Keuken: Belgisch, Vis en zeevruchten
Francesca Sterckx werd op 26 oktober 1988 geboren in Diest. Op 20 jarige leeftijd zette ze haar eerste stappen in de horeca in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hier leerde ze alle kneepjes van het vak en volgde ze een extra jaar specialiteitenrestaurant en wereldkeuken. Vervolgens heeft ze in Ter Groener Poorte in Brugge nog een jaar specialisatie patisserie - chocolaterie gevolgd.
Na haar opleiding liep ze stage in de volgende keukens van onder andere Maison Bru (Wout Bru, Eygalières, Frankrijk), MOO (Barcelona, Spanje), Arrop (Valencia, Spanje) en Hof ter Hulst (Hulshout, België). Na haar stages heeft Francesca gewerkt in de volgende sterrenzaken: De tuinkamer (Beerzel), Het Eyckerhof.(Bornem chef De Becker) en 't Fornuis (Antwerpen chef Johan Segers).
Na 5 jaar begint ze nu aan een nieuwe uitdaging in haar carrière. Met de opening van haar eigen bistro Mistinguett heeft Fran een plek gevonden waar ze al die jaren ervaring op een creatieve manier kan omzetten in heerlijke gerechten.-