Wat 34 mensen zeggen over Mistinguett
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Smaken zaten goed. De presentatie was eerder saai. Elke gang was ongeveer hetzelfde gepresenteerd in een kommetje. Menu zonder vlees enkel vis.
Aangename verrassing; lekker eten ; eerlijke keuken
Very nice restaurant and amazingly good food, I would love to try everything they have on the menu! Will go back for sure !
Dank u ☺️
Enjoyed the food, simple but genius, all very fresh and perfectly combined. Would add something to make the atmosphere more romantic.
Dank u
Plattegrond Alle restaurantdeals in Aarschot e.o.
Over Mistinguett
Keuken: Belgisch, Vis en zeevruchten
Francesca Sterckx werd op 26 oktober 1988 geboren in Diest. Op 20 jarige leeftijd zette ze haar eerste stappen in de horeca in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hier leerde ze alle kneepjes van het vak en volgde ze een extra jaar specialiteitenrestaurant en wereldkeuken. Vervolgens heeft ze in Ter Groener Poorte in Brugge nog een jaar specialisatie patisserie - chocolaterie gevolgd.
Na haar opleiding liep ze stage in de volgende keukens van onder andere Maison Bru (Wout Bru, Eygalières, Frankrijk), MOO (Barcelona, Spanje), Arrop (Valencia, Spanje) en Hof ter Hulst (Hulshout, België). Na haar stages heeft Francesca gewerkt in de volgende sterrenzaken: De tuinkamer (Beerzel), Het Eyckerhof.(Bornem chef De Becker) en 't Fornuis (Antwerpen chef Johan Segers).
Na 5 jaar begint ze nu aan een nieuwe uitdaging in haar carrière. Met de opening van haar eigen bistro Mistinguett heeft Fran een plek gevonden waar ze al die jaren ervaring op een creatieve manier kan omzetten in heerlijke gerechten.-
Dank u ☺️