Wat 79 mensen zeggen over Sarriette
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel lekker gegeten. Mooi gepresenteerd. Lekkere wijntjes. Vriendelijke en aangename bediening. Mooie zaak. Fijne namiddag gehad. Wij gaan zeker terug.
We hebben een zeer aangename tijd gehad bij sarriette. De gastvrouw deed er alles aan om ons zou goed mogelijk te ontvangen en dat is haar goed gelukt!
Het eten was erg lekker. De cuisson van de 2 gangen vis was allebei uitstekend en ook voor de fazant was dit het geval ( ik heb al anders meegemaakt).
Dat ik 4.5 s...
We hebben een zeer aangename tijd gehad bij sarriette. De gastvrouw deed er alles aan om ons zou goed mogelijk te ontvangen en dat is haar goed gelukt!
Het eten was erg lekker. De cuisson van de 2 gangen vis was allebei uitstekend en ook voor de fazant was dit het geval ( ik heb al anders meegemaakt).
Dat ik 4.5 sterren geef heeft te maken dat elk restaurant ruimte moet hebben om te blijven groeien en te ontwikkelen. Maar wij hebben genoten van de smaken.
De wijnen daar zou ik zelf misschien andere keuzes maken bij de visgerechten ( persoonlijke smaak) maar de rode wijn paste erg goed bij het gerecht.
Raad ik dit plekje met een gerust hart aan bij vrienden. Zeker weten!
Ik kan me niet voorstellen dat dit team andere mensen anders zou behandelen dan ze ons behandeld hebben aangezien we echt hun passie voelden voor ons als gasten.
Blijf zo verder doen!
goede aangepaste wijnen met lekkere gerechten. Misschien iets te veel vis !
Lekker 4 gangenmenu genoten. Super vriendelijke gastvrouw die haar gasten waardeert!! Zeker voor herhaling vatbaar..
Ondanks de zeer goed aangehouden coronamaatregelen in het restaurant heel aangename lekkere avond gehad
Plattegrond Alle restaurantdeals in Peer e.o.
Over Sarriette
Keuken: Belgisch, Nederlands, Vis en zeevruchten
De oude eigenaren van hotel Aldeneikerhof, Bina Snoekx en Pieter Caubergs, hebben sinds kort het restaurant Sarriette geopend aan de Kerkstraat in Peer.
Sarriette betekent in het Nederlands bonenkruid. Dit is een verwijzing van wat ze in de keuken willen brengen.
Er wordt gewerkt met streekgebonden producten. Ook worden er producten gebruikt die in de kruidentuin geplant worden.
Naast de heerlijke gerechten wordt er een uitgebreide selectie aan bijpassende wijn geschonken, afkomstig uit de wijnkelder.