Wat 189 mensen zeggen over Le Grand Bleu
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Alles was tip top in orde, voor herhaling vatbaar.
Gezien het restaurantweek was, was de zaak zo goed als volzet, wat een grote drukte met zich meebracht. Wij zaten vlak aan de toog, dus rond onze tafel was het erg druk door de bediening wat een klein minpunt was voor de sfeer. Het voorgerecht van asperges zag er goed uit, 4 asperges per persoon, tot bleek dat die h...
Lees hele reviewGezien het restaurantweek was, was de zaak zo goed als volzet, wat een grote drukte met zich meebracht. Wij zaten vlak aan de toog, dus rond onze tafel was het erg druk door de bediening wat een klein minpunt was voor de sfeer. Het voorgerecht van asperges zag er goed uit, 4 asperges per persoon, tot bleek dat die half doorgesneden waren. Dus slechts 2 asperges per persoon, toch wel een minpunt die camouflage? De garnering was wel in orde en de cuisson ook. De bouillabaise was goed voorzien van vis en was lekker. De kreeft was helemaal OK en goed aangekleed.Ondanks de drukte was de bediening toch vlot en onze vragen werden vlot beantwoord.
Al met al zeer goed gegeten voor een schappelijke prijs in een iets te vol restaurant.
Het eten was goed. Ons etentje werd echter overschaduwd door de lange wachttijden. De bediening kan ook beter.
Grande convivialité dans un cadre simple mais très sympathique ( en terrasse)
Accueil exceptionnel par Roger.
Les mets sont de toute première fraîcheur .
Les sauces et accompagnements font l'objet de pas mal de recherche.
Nous recommandons chaudement d'autant plus que le coût est parfaitement maitrisé.
Een mindere score voor sfeer meer omwille van de ligging, tussen de spoorweg en de rijweg. als je in de tuin bent kan het storen. Neem niet weg dat het eten en de bediening uitstekend waren, en sfeer moet je uiteindelijk met je tafelgenoten vinden.
Top, wij komen terug.
mvg.
Francis
Plattegrond Alle restaurantdeals in Gent e.o.
Over Le Grand Bleu
Keuken: Mediterraans, Vis en zeevruchten
De filosofie die schuilgaat achter Le Grand Bleu is simpel en heeft niet veel uitleg nodig: Verfijnde gerechten (met een knipoog naar vis, schaal- en schelpdieren), bereid op basis van dagverse kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs! Genieten van een gastronomische maaltijd in een sfeervol kader moet wat volgens Le Grand Bleu immers voor iedereen toegankelijk zijn.