Wat 62 mensen zeggen over Spiga d'Oro
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Donker restaurant, misschien gezellig als het buiten donker is, eten was goed maar niet verrassend en weinig, als je achteraf nog 2 koffie’s besteld en je zoon is er bij, dat je dan toch wel voor 3 bijhorende versnaperingen krijgt , jammer....
Lekker eten / Coronaproof / mooi kader / gezellig / vriendelijke vlotte bediening
Veel te duur voor wat we hebben gegeten
Koude borden met als resultaat koud eten!
Heel lekker eten, met vriendelijke bediening.
Heerlijk eten , de kok, zijn echtgenoot en sommelier zijn gepassioneerd en komt graag een uitleg geven over de gerechten, het concept en de bijpassende wijnen. We hebben dit restaurant via Dining ontdekt en zullen zeker terugkomen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Boortmeerbeek e.o.
Over Spiga d'Oro
Keuken: Mediterraans, Italiaans
Slow Food zet zich al 30 jaar in voor lekker puur en eerlijk eten.
En dat doe je niet snel-snel. Net zoals je ook niet wil dat de producent zijn product snel-snel produceert. Laat ons dus het trage koesteren. Immers, voedsel moet met aandacht worden geproduceerd. En vooral ook bereid.
Spiga d’Oro kiest daarom voor het recht op genieten, goede smaak en schotels die wortelen in de ijzersterke Italiaanse gastronomische traditie…
Kortom, Spiga d’Oro kiest voor basisproducten van de allerbeste kwaliteit! Daar zoeken we naar. Heel actief. In de verschillende streken van Italië. En die producten koesteren we. Onnodige franjes op het bord leiden de aandacht af van de topkwaliteit van deze producten. In Spiga d’Oro proef je puur!
Zoon des huizes Gianluca Di Taranto is dit jaar gelauwerd als Best Sommelier van België en dochter des huizes Selina (19j) is reeds aan haar 3 jaar toe van wereldsommelier cursus.