Wat 186 mensen zeggen over La Tâche
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Al eten als apero nog niet uit is, eten is niet zo denderend, boter nog hard, geen gepaste drank bij kaas aangeboden, geen uitgeprinte menu
Smakelijk gegeten
"HARTELIJK DANK voor je positieve feedback over uw bezoek aan La Tache, we zijn erg blij te horen dat je bij ons hebt genoten van ons eten en onze service.
We stellen je aanbeveling ZEER op prijs en het is ons een genoegen je nogmaals te mogen verwelkomen«
Heel lekker, vriendelijk bediend, prijs-kwaliteit
"HARTELIJK DANK voor je positieve feedback over uw bezoek aan La Tache, we zijn erg blij te horen dat je bij ons hebt genoten van ons eten en onze service.
We stellen je aanbeveling ZEER op prijs en het is ons een genoegen je nogmaals te mogen verwelkomen«
Fijne gastronomie in een ontspannen sfeer.
Verse producten, mooi gepresenteerd en met veel aandacht voor de klant aangeboden.
Het gepocheerd eitje ( van eigen kippen) met handgepelde garnalen en afgewerkt als een grote cappuccino plus lekker desembroodje smaakte subliem.
"HARTELIJK DANK voor je positieve feedback over uw bezoek aan La Tache, we zijn erg blij te horen dat je bij ons hebt genoten van ons eten en onze service.
We stellen je aanbeveling ZEER op prijs en het is ons een genoegen je nogmaals te mogen verwelkomen«
super lekker gegeten ,wij komen nog wel eens langs
"HARTELIJK DANK voor je positieve feedback over uw bezoek aan La Tache, we zijn erg blij te horen dat je bij ons hebt genoten van ons eten en onze service.
We stellen je aanbeveling ZEER op prijs en het is ons een genoegen je nogmaals te mogen verwelkomen«
Plattegrond Alle restaurantdeals in Brugge e.o.
Over La Tâche
Het sfeervolle restaurant La Tâche is gelegen aan de Blankenbergse Steenweg op nr 1, vlak naast de Scheepsdalebrug. De warme sferen van het restaurant is alles wat je nodig hebt voor een avondje luxe tafelen. Brugse chef kok Olivier Monbailliu heeft de leiding over de keuken in zijn restaurant, waar heerlijke Franse en Belgische gerechten te vinden zijn.
Maak nu kennis met de overheerlijke gerechten van chefkok Monbailliu en reserveer snel je tafel!
Communicatie is het begin van een goede relatie, toch spijtig dat mensen achter hun computer zichzelf verschuilen met frustraties.
Maar om op uw kritiek terug te komen, zal ik tijd maken in men drukke bestaan om me te verdedigen.
De Brugse hoeve boter zonder toevoeging van additieven bewaren wij uiteraard in de frigo, als u liever zachte margarine of lopende olijfolie wenst op ons huisgemaakte zuurdesem brood, dan is dat maar een woord, wij kunnen bij een goede communicatie altijd hanteren naar het verlangen van de klant.
Na 25’ wachten na het serveren van de aperetief starten wij met het voorgerecht zodanig dat u op een mooi uur, +- 15:00 kunt u lunch afsluiten, zo hebt u ook nog wat aan uw dag, als u vindt dat u er een uur wil over doen om een aperetiefje op te drinken dan was het terug maar een woord, zodoende dat we hier terug rekening mee konden houden.
U hebt voor de aangepaste wijnen gekozen….. , wij hebben u drie verrassende wijnen geserveerd met telkens nog eens repasse, bij het serveren van de kaas zat er nog genoeg wijn in uw glas, vandaar dat ik u zeker niet het gevoel wou geven om u nog een glas wijn bij te verkopen. Maar als u daar zin in had konden wij gerust een glas oxidatieve witte wijn uit Portugal, of een volle rode wijn, of een glaasje half zoete tot zoete wijn serveren bij uw kaasjes. Het ging voor ons een plezier geweest zijn om u nog iets te mogen suggereren.
Onze menu verandert dagelijks, ecologische niet meer verantwoordelijk om dan ook iedere dag een menu uit te printen, maar daar heeft eenieder zen mening natuurlijk over.
Gelukkig zat er diezelfde middag nog een tafel die identiek dezelfde menu geserveerd kregen en die ons op rozen hebben gedragen, zodanig dat we door deze slechte ervaring van uw zijde ons niet laten neerhalen als Oekraïners tegenover het nietweldenkende Rusland.