Wat 185 mensen zeggen over La Tâche
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De zaak en het service is aan een opknapbeurt toe.
Borden met een brok af is niet bepaald smakelijk of aangenaam om naar te kijken.
Afgebladderde kaarspotjes zijn ook zielig om te zien.
Ook 1 mes, 1 vork en 1 lepel om een menu van 5 gangen mee te eten is naar mijn mening ook niet echt netjes.
Het eten was over het algemeen lekker.
Genieten met grote ‘G’. Terug een 4-gangen lunch met verrassende gerechten. Toppresentatie, sublieme smaken en voortreffelijke passende wijnen. Olivier staat als chef garant voor een eigentijdse keuken met wereldse smaken. Grondstoffen perfect geshaket tot een gerecht die barst van smaken. Ik ben fan… nu jullie nog…
WAAUW, wat een positiviteit !!!!! Moesten alle mensen zich zo goed voelen in hun vel met minder frustratie zoals u, we zouden in een mooiere wereld leven.
Dit gezegd zijnde, wil ik u van harte bedanken voor u bezoek en deze lovende woorden. Vakkennis en de jaren ervaring maken het nog hartelijker omdat we weten dat kennis bij u niet ontbreekt.
/
We stellen je aanbeveling ZEER op prijs en het is ons een genoegen je nogmaals te mogen verwelkomen«
SUPER. IN EEN AANGENAAM KADER GENIETEN VAN VOORTREFFELIJKE "SCHILDERIJTJES"
We stellen je aanbeveling ZEER op prijs en het is ons een genoegen je nogmaals te mogen verwelkomen«
Vijf Super lekkere gerechten op het leuke terras. Heel vlotte bediening. Een echte aanrader. De smaken zaten goed. Het dessert was om van te smelten.
We stellen je aanbeveling ZEER op prijs en het is ons een genoegen je nogmaals te mogen verwelkomen«
Plattegrond Alle restaurantdeals in Brugge e.o.
Over La Tâche
Het sfeervolle restaurant La Tâche is gelegen aan de Blankenbergse Steenweg op nr 1, vlak naast de Scheepsdalebrug. De warme sferen van het restaurant is alles wat je nodig hebt voor een avondje luxe tafelen. Brugse chef kok Olivier Monbailliu heeft de leiding over de keuken in zijn restaurant, waar heerlijke Franse en Belgische gerechten te vinden zijn.
Maak nu kennis met de overheerlijke gerechten van chefkok Monbailliu en reserveer snel je tafel!
Beste,
Dank voor uw reactie en advies, we hebben de thee lichten weg genomen en proberen er op te letten dat als er een stukje van een bord is dit niet te serveren.
Wat betreft de bestekken, in Italië en Spanje zien we dat dit een gebruik is die reeds lang ingeburgerd is, het is ook ecologischer en milieuvriendelijk, maar dat laat niet staan, telkens wij uw bestek in het lege bord zien liggen wij dat dan ook mee afruimen en een nieuw bestek op uw sideplate leggen.