De Stadt van Luijck

Modern, Italiaans | €€€ | Menu
9,3 (70 reviews)
100% aanbevolen

Wat 70 mensen zeggen over De Stadt van Luijck

9.3 Gebaseerd op 70 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker, mzar kleine porties eten en wijn"
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Héél lekker, maar kleine porties.
Als dessert wordt zoet of kaas voorgesteld, maar er wordt niet gezegd dat je voor de piepkleine porties kaas 10 euro moet bijbetalen.

Jef van sint-truin op 08 december 2022
Geverifiëerd
Team de Stadt van Luijck heeft gereageerd op 08 december 2022

Beste Meneer Champagne,

Het is uw recht om tot 2 maal toe een recensie te schrijven aangezien u 2x in 1 week tijd bent komen eten.

De 1ste keer moest zo goed meegevallen zijn dat u enkele dagen later al terug de voetjes onder tafel kwam schuiven.
De 2de keer heeft u van ons uit dankbaarheid omdat u zo kort op dag al terug gekomen bent 4 gerechtjes van ons huidig degustatie menu (aan dezelfde prijs) gekregen, (4 gerechten met altijd een extra bijgerecht, u heeft dus minstens 11 verschillende bordjes en kommetjes gekregen ipv 4 gangen)

Maar dan komt de hoofdreden dat u op alle sociale platformen negatief uitlaat over het restaurant onder allemaal verschillende anonieme namen, een supplement voor kaas ipv dessert, dit was voor u wereldvreemd blijkbaar.

u heeft voor kaas gekozen ipv dessert, kaas is op restaurant altijd met supplement, dit is een algemeen feit in heel de Belgische gastronomie en staat ook vermeld op website en menukaart. wij hebben een kaaskar met 28 verschillende de kazen, als u weinig kaas heeft gekregen is het enkel om de simpele reden dat u weinig kazen heeft gekozen, bij ons is er geen limiet over de hoeveelheid kazen dat de gasten mogen kiezen.

U praat over een te kleine portie, en te duur... waarom komt u dan binnen de week terug??? u kende de prijzen, u wist hoe de porties gingen zijn,...

U had trouwens meerdere keren de kans gehad om uw frustraties mondeling te uiten tegen personeel, maitre, sommelier en chef, we komen voldoende keren vragen als alles naar wens was, u kiest ervoor om heimelijk te lachen en ja te knikken, maar enkele dagen later vuur te spuwen op het internet

Wij zouden het TOP vinden als u als volwassen mens contact met ons opzocht ipv zo kinderachtig te reageren op het internet, de wereld is al verzuurd genoeg.

Vriendelijke culinaire groet!
Team De Stadt van Luijck


"Kwaliteit zeer goed, maar hoeveelheid écht té weinig"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Mooi kader, in een oud notariaat van Vreven, gekocht door elektrogigant Michel Neven. Ontvangst OK. Niet écht warm genoeg, begrijp dat het een fortuin kost om dit huis met zijn meterdikke muren te verwarmen, kan er geen dubbel glas geplaatst worden? Mogelijk dienen dan de mooie houten ramen vervangen te worden, is ...

Lees hele review

Mooi kader, in een oud notariaat van Vreven, gekocht door elektrogigant Michel Neven. Ontvangst OK. Niet écht warm genoeg, begrijp dat het een fortuin kost om dit huis met zijn meterdikke muren te verwarmen, kan er geen dubbel glas geplaatst worden? Mogelijk dienen dan de mooie houten ramen vervangen te worden, is er bij vernieuwing van de vloer wel vloerisiolatie geplaatst ? Prachtige eetzaal met uutzonderlijk mooi geschikderd plafond, top.Maar de mooie kristallen luster is nog altijd niet gekuist en is dof, heb dit vorige week ook al gemeld, maar er wordt niets aan gedaan.
De gerechten zijn uitstekend, maar hoeveelheid is gering en dit voor viergangen, het bijhorend wijnpakket voor 32 euro is ok, maar er wordt enkel een bodempje ingeschonken.
Bij dessert krijg je de keuze tussen zoet en kaas, maar er wordt niet bij verteld dat je voor minieme kaasstukjes 10 euro extra moet betalen, een opmerking hierover wordt niet aanvaard.
Wijn of desserwijn is extra te betalen en kost 9 euro, aperitief: rose precco: 17 euro, glas, koffie: 12,50 euro.
Het is allemaal goed en lekker, mooi kader maar uiteindelijk véél té duur, voor een viergangenmenu van 60 euro betaal je uiteindelijk meer dan het dubbele per persoon,.
Door de hoge huurprijs en verwarming lijkt me de toekomst van dit pand onzeker. Er zij ook goedkopere alternatieven,

den kritische ambtenaar op 01 december 2022
Geverifiëerd

"Top!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer fijn, zeer lekker. Aangenaam kader, zeer jonge dynamische en super vriendelijke ploeg!

Stinne68 op 31 oktober 2022
Geverifiëerd

"Topper!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top restaurant, zeer lekker eten, hartelijke sfeer, vriendelijk personeel en een super chef! Voor herhaling vatbaar!

jenny boon op 24 oktober 2022
Geverifiëerd

"Geweldig!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel. Alles was geweldig!

Evi Jennen op 23 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Truiden e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Stadt van Luijck

Keuken: Modern, Italiaans

Gelegen in het hart van Sint-truiden ligt het prachtig ingerichte restaurant "De Stadt van Luijck". Gasten kunnen hier onder beschilderde plafonds genieten van hoogstaande gerechten gemaakt met lokale producten uit Limburg en geïmporteerde producten uit Italië. Ook kunt u genieten in de groenen tuinen die horen bij het restaurant.

Het jonge team van chefs kookt met passie en is hiervoor ook bekroond door Gault & Millau. Laat u in de watten leggen en kom langs!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Sint-Truiden e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden