Wat 42 mensen zeggen over Ansoler
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ansoler is een klein, gezellig restaurantje. Het is er gezellig zitten. Zowel de opbouw van de borden als het servies zelf is telkens een plaatje. We hebben genoten van de Catalaanse toets aan de gerechten. Het gaf een stoere maar toch verfijnde toets aan de maaltijden. Het smaakte naar meer.
Ieder gerechtje was een verrassing voor het oog en voor je smaakpapillen. Dit was ons tweede bezoek en zeker niet de laatste.
Ps: kidnappinggevaar voor de chefs
Het eten was uitstekend.
De schotels kwamen wel te snel na elkaar, en, we keken op een afwaskeukentje, waar we zagen wat in de vaat ging enz. ... Men heeft er zelfs gedweild toen wij nog aan tafel zaten.
Jammer, wat het eten was 10 op 10.
Creatief omgaan met geuren, kleuren en vooral smaken. Heb volop van de "sterren"lunch genoten.
Zeer lekker, kwestie eten en presentatie, niets op aan te merken. PROFICIAT !! Echter werd bij ontvangst niet uitgelegd wat de formule was, hoeveel gangen met of zonder aangepaste wijnen ? Heel erg vreemd dat je zelf moet vragen naar een glas wijn bij elk gerecht, werd niet aangeboden en/of aangeprezen. Uiteindelijk...
Lees hele reviewZeer lekker, kwestie eten en presentatie, niets op aan te merken. PROFICIAT !! Echter werd bij ontvangst niet uitgelegd wat de formule was, hoeveel gangen met of zonder aangepaste wijnen ? Heel erg vreemd dat je zelf moet vragen naar een glas wijn bij elk gerecht, werd niet aangeboden en/of aangeprezen. Uiteindelijk waren de wijnen prima gekozen bij de gerechten met tevens een degelijke uitleg. Was gewoon wat vreemd, maar misschien is dit de nieuwe manier bij een jonge zaal equipe ? Tevens zeer aangenaam dat bij elk gerecht een aangepast warm broodje werd geserveerd. In het algemeen een aangename en lekkere ervaring !!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Hasselt e.o.
Over Ansoler
Restaurant Ansoler, gelegen in Hasselt, is ontstaan uit de gezamenlijke droom van Jaume Soler en Anne-Sophie Breysem. Jaume brengt zijn Spaanse roots samen met de Belgische roots van Anne-Sophie. Samen serveren zij klassieke gerechten vanuit eigen interpretaties, vaak met een humoristische knipoog. Het jonge team is ambitieus en gedreven met als doel: zichzelf blijven. Jaume heeft in de loop van zijn carrière ervaring opgedaan in ‘s werelds beste restaurants zoals Celler de can Roca, Eleven Madison Park, L’air du temps, Luc Bellings,... Die kennis combineert hij met die van Anne-Sophie die bekroond is met de titel ‘Ladychef of the Year’ 2015. Samen nemen ze u mee op een culinaire reis met verassende gastronomische gerechten.