Wat 137 mensen zeggen over Den Silveren Harynck
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gezellig restaurant. Stijlvolle bediening. Lekker eten. Verfijnde afwerking, met af en toe een originele invalshoek. Zeker een aanrader.
correcte keuken
waar voor je geld
ietwat tekort aan originaliteit en creativiteit
Heel licht menu, het was maar 27€ maar gezien de actie "Week van het restaurant" hadden we toch iets maar verwacht. Als voorgerecht een duo van zalm. Tartaar was goed, maar gegrild stukje zalm was droog en te veel gebakken. Als hoofdgerecht 2 asperges, correct gegaard, 3 stukjes nieuwe aardappelen met griet (50 gr)...
Lees hele reviewHeel licht menu, het was maar 27€ maar gezien de actie "Week van het restaurant" hadden we toch iets maar verwacht. Als voorgerecht een duo van zalm. Tartaar was goed, maar gegrild stukje zalm was droog en te veel gebakken. Als hoofdgerecht 2 asperges, correct gegaard, 3 stukjes nieuwe aardappelen met griet (50 gr) ook veel te droog en te lang gegaard. Desserts en koffie ok. We hebben 150 € betaald voor twee couverts (kaas supplement van 6 € + 6 € voor glaasje wijn). Woensdag, bij Michel in Groot-Bijggarden, 160€ betaald voor 2 couverts (ook menu "Week van het restaurant") en een echt gastronomisch menu van veel hoger niveau.
1 woord kan deze ervaring samenvatten: subliem!
Niets dan lof over dit restaurant dat wij tot onze vaste keuze zullen behouden. Eén minpuntje : de meerkost voor het kaasbordje hoefde niet persé een meerkost te wezen voor het beperkte bordje.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Niklaas e.o.
Over Den Silveren Harynck
Den Silveren Harynck ligt in Sint-Niklaas.
Langs de buitenkant lijkt restaurant Den Silveren Harynck veeleer op een gewone villa. Maar achter deze eenvoudige gevel bevindt zich een prachtig, stijlvol interieur zonder overdadige franjes maar met des te meer harmonische gezelligheid. Bij mooi weer is het uniek tafelen op het mooie tuinterras of in de recent aangelegde tuin met schitterende tuinvijver. U wordt hier op een hartelijke en warme manier ontvangen, volgens de regels van de kunst, door gastvrouw Els Vyt, haar team, Chef Luc van Landeghem en zijn keukenbrigade. Dankzij zijn 20 jaar achter de kookpotten heeft Chef Luc er zijn persoonlijke stijl ontwikkeld. In de keuken wordt enkel met verse en seizoensgebonden producten gewerkt. Je zult hier genieten van bijzondere, creatieve gerechten, van begin tot eind. De hartelijke ontvangst, de fijne keuken en het mooie kader, zorgen voor een geslaagde harmonie die culinair genieten tot een kunst verheft.