Wat 137 mensen zeggen over Den Silveren Harynck
Eten | |
Service | |
Sfeer |
zeer genoten van de opgediende gerechten hoewel volgens ons de kok niet aanwezig was (slechts 2 tafels gereserveerd). Bediening onder peil rekening houdend met de standing van het restaurant : o.a. je rechtstreeks aanspreken zonder iets te zeggen terwijl je een gesprek aan het voeren bent, zelf altijd moeten vragen...
Lees hele reviewzeer genoten van de opgediende gerechten hoewel volgens ons de kok niet aanwezig was (slechts 2 tafels gereserveerd). Bediening onder peil rekening houdend met de standing van het restaurant : o.a. je rechtstreeks aanspreken zonder iets te zeggen terwijl je een gesprek aan het voeren bent, zelf altijd moeten vragen om wijn bij te schenken, i.p.v. 1 fles spuitwater werden er 2 halve geschonken wat uiteraard de prijs deed oplopen. Jammer.
het restaurant is zwaar overroepen !
Zeer lekker! Zeer verzorg! Zeker een aanrader!!!
8€40 voor een vers sinaasappelsap ?, 12 € voor 2 koffies met versnaperingen ? coquilleschijfje op de rand van vers geen btw-bon, noch daklozenwerking en een tafel met mijn hoofd aan de bar ? kan net iets beter, denk ik voor deze Gault-Millau vermelding ...
gerechten behalve de coquille zeer goed, tot verrukkelijk : dessert, wijnen : uitstekend
Zeer lekkere keuken, top kwaliteit van de geboden produkten, mooie keuze in het menu.
Smaakvolle en rustige inrichting met een zeer mooi an het seizoen aangepaste gerechten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Niklaas e.o.
Over Den Silveren Harynck
Den Silveren Harynck ligt in Sint-Niklaas.
Langs de buitenkant lijkt restaurant Den Silveren Harynck veeleer op een gewone villa. Maar achter deze eenvoudige gevel bevindt zich een prachtig, stijlvol interieur zonder overdadige franjes maar met des te meer harmonische gezelligheid. Bij mooi weer is het uniek tafelen op het mooie tuinterras of in de recent aangelegde tuin met schitterende tuinvijver. U wordt hier op een hartelijke en warme manier ontvangen, volgens de regels van de kunst, door gastvrouw Els Vyt, haar team, Chef Luc van Landeghem en zijn keukenbrigade. Dankzij zijn 20 jaar achter de kookpotten heeft Chef Luc er zijn persoonlijke stijl ontwikkeld. In de keuken wordt enkel met verse en seizoensgebonden producten gewerkt. Je zult hier genieten van bijzondere, creatieve gerechten, van begin tot eind. De hartelijke ontvangst, de fijne keuken en het mooie kader, zorgen voor een geslaagde harmonie die culinair genieten tot een kunst verheft.