Wat 20 mensen zeggen over Cocquus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel lekkere menu. Prijs-kwaliteit perfect in orde! En nadien te horen krijgen dat de chef pas 23 jaar is... Dat ziet er zeer veelbelovend uit naar de toekomst toe!
leuke avond
Menu werd zoals gevraagd aangepast aan zwangere en allergie echter alternatieve gang stond niet gelijk aan oorspronkelijke qua productkeuze,
Bediening vriendelijk al missen ze hier en daar nog wat finesse,
Mooie ruimte, gezellig, accoustiek iets minder,
Wel mooie geste als compensatie en zéker groeimogelijkheden!
Een aangenaam en gezellig restaurant. Heel lekker van eten, leuk dat de chef ook aan de tafels komt. vlotte en vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit is echt top! een welverdiende proficiat aan de chef en zijn personeel. een echte aanrader.
De jonge chef Niels Floréal slaagt er telkens in om ons bij elk bezoek aan zijn mooie zaak Cocquus te verrassen. Hij presenteert hemelse combinaties van kwaliteitsvolle producten en de bordjes die je worden voorgeschoteld zijn ware foodporn voor instagramfoodies. De gerechten kennen ruime porties, de bijhorende wijn...
Lees hele reviewDe jonge chef Niels Floréal slaagt er telkens in om ons bij elk bezoek aan zijn mooie zaak Cocquus te verrassen. Hij presenteert hemelse combinaties van kwaliteitsvolle producten en de bordjes die je worden voorgeschoteld zijn ware foodporn voor instagramfoodies. De gerechten kennen ruime porties, de bijhorende wijnen die worden gepresenteerd zijn aantrekkelijk (geprijsd) en de ambiance is hip en gezellig. Een aanwinst voor Brugge en omstreken, een bezoek en wederbezoek meer dan waard!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Brugge e.o.
Over Cocquus
Sinds april heeft Niels Floréal restaurant Cocquus geopend In Brugge, waar voorheen restaurant 't Jong Gerecht gevestigd zat. Niels gaat voor Frans-Belgische gerechten, maar brengt die wel met een vernieuwende toets. Het product staat voor hem centraal. "Dat product moet je eren, door eer een mooie bereiding mee te maken."
Niels zijn culinaire creativiteit gaat het meest uit naar groenten, die hij in een nieuw jasje steekt. Elk gerecht is verrassend, en dat ervaart u op uw bord. Daarnaast heeft het restaurant ook een overheerlijke en sterke wijnkaart.