Wat 5 mensen zeggen over Restaurant Va et Vient
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Zeer lekker eten en proportioneel zeker genoeg. prijswaardig en duidelijk te zien dat er gekookt wordt met liefde voor de ingrediënten. Enig minpunt is dat er bij het aperitief , in mijn geval een gin tonic, een glas meegegeven wordt waar je niet het ganse flesje tonic kan ingieten. Dus drink je eerst een "geconcentreerde" gin en daarna een aangelengde. Zeker voor herhaling vatbaar.
Van het eerste aangeboden hapje tot het laatste dessert werd perfectie duidelijk nagestreefd door de keuken. Ieder bord was een verrassing, een ontdekking. Smaken waarvan wij nooit gedacht hadden dat het samen kon gaan, wisten zij perfect te bereiden en te matchen. De gerookte toetsen in sommige gerechten waren dui...
Lees hele reviewVan het eerste aangeboden hapje tot het laatste dessert werd perfectie duidelijk nagestreefd door de keuken. Ieder bord was een verrassing, een ontdekking. Smaken waarvan wij nooit gedacht hadden dat het samen kon gaan, wisten zij perfect te bereiden en te matchen. De gerookte toetsen in sommige gerechten waren duidelijk aanwezig, maar zeker niet overheersend. Ik kan blijven zoeken maar vind geen enkel negatief puntje in het hele menu.
Nieuwe naam " va vient et je reviens". Super, relaxe sfeer. Eten, wijn en service top. Ook muziek op achtergrond werd gesmaakt.
Super lekker gegeten, porties ook meer dan voldoende, gezellige sfeer en lekker warm in het restaurant. Aangepaste wijn slechts 25€ pp. voor 4 gangen menu wat helemaal niet duur is. Wel weinig flexibiliteit voor iemand die enkel rode wijn drinkt. Wij gaan zeker nog terug, absolute aanrader!
Zeer lekker gegeten, elk gerechtje was een smaakbom. Uitstekende service.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Kortrijk e.o.
Over Restaurant Va et Vient
Bij Restaurant Va et Vient in Kortrijk zit je bij Chef Matthias Speybrouck aan tafel. Het restaurant is gevestigd in een prachtig gerestaureerd pakhuis aan de verlaagde Leieboorden en het is een plek waar je culinair in de watten wordt gelegd. Het interieur is robuust met warme en moderne tinten. Niet alleen aan het interieur is gedacht. De keukenbrigade verwent je met gastronomische creaties gemaakt met verse en lokale producten. Met een voorliefde voor seizoensgebonden producten van lokale telers tovert Matthias persoonlijke gerechten op het bord. Hij creëerde doorheen de jaren zijn eigen stijl die hij zelf het liefst omschrijft als 'Rough and Refined’.