Wat 59 mensen zeggen over Tablàvins
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gewoon goed met een topbediening!
Heel lekker eten! Jammer genoeg geen kaart voor aperitief, dus geen idee van de prijs en champagne beetje opgedrongen. We kozen dan ook om de wijnkaart te vragen en wijn te kiezen als aperitief. Maar verder geen negatieve opmerking, prima gastvrouw!
Teveel zout in het eten,de frieten waren gebakken in vet waar ook Bouke de Berlin in gebakken waren
Correct en super lekker
Top eten .Top bediening en een mooi kader om te genieten van een rustige gezellige avond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Knokke-Heist e.o.
Over Tablàvins
Keuken: Belgisch, Frans, Modern
Het befaamde Knokse restaurant Jardin verandert begin 2019 van naam en krijgt een nieuw team aan het roer. Na 24 jaar laten chef Christophe Van den Berghe en gastvrouw Evy Robbyns het restaurant en keukenteam over aan hun sommelier Geoffrey Adam en zijn echtgenote Pamela Dewitte, die samen reeds meer dan twaalf jaar voor hen werken. Zelf blijven Christophe en Evy actief in hun brasserie Café de Paris, eveneens in Knokke.Restaurant Jardin kende net als vele andere zaken aan onze kust een topjaar. Stoppen op een hoogtepunt en de zaak overlaten in de best denkbare handen? Daar hadden Christophe Van den Berghe en Evy Robbyns begin dit jaar niet bij stil gestaan. Wie hen dat had voorspeld, zouden ze wellicht een beetje gek hebben verklaard. Maar zie, begin 2019 is het zover. “Onze sommelier Geoffrey Adam en zijn vrouw Pamela Dewitte, vertelden ons tijdens de zomer dat ze er stiekem van dromen om ooit een eigen zaak te starten,” aldus chef Christophe Van den Berghe. “Voor ons kwam dit eerst als een verrassing, maar achteraf gezien leek het normaal gezien hun gedrevenheid en professionalisme. Zelf zijn we van plan ons meer te concentreren op onze brasserie Café de Paris zodat we Geoffrey en Pamela de kans kunnen geven om de zaak zelf in handen te nemen.”