Wat 711 mensen zeggen over Bouffard
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super vriendelijk ontvangen en bediend door de gastheer!
Genoten van de smaakvolle prachtig gepresenteerde gerechten.
We hebben lekker gegeten van het drie-gangenmenu. De vlotte bediening alsook het onmiddellijk ter sprake brengen van de mogelijkheid om vis te bereiden voor de visliefhebber viel ons duidelijk in de smaak.
Alle gerechten waren oogstrelend op het bord en lieten zich héél goed smaken.
We waren héél gecharmeerd door...
We hebben lekker gegeten van het drie-gangenmenu. De vlotte bediening alsook het onmiddellijk ter sprake brengen van de mogelijkheid om vis te bereiden voor de visliefhebber viel ons duidelijk in de smaak.
Alle gerechten waren oogstrelend op het bord en lieten zich héél goed smaken.
We waren héél gecharmeerd door het lekkere dessert en de koffie met zoeternijen achteraf.
We gaan dit restaurant zeker en vast nog vele malen bezoeken.
Al vanaf onze eerste stap over de drempel van dit "gewoon" rijhuis, voelden we ons welkom. We werden gemoedelijk en professioneel ontvangen.Het personeel nam de tijd om ons in te leiden in de geheimen van hun keuken. We namen, naast het restaurantweek-menu, allebei een (weliswaar verschillend) 4de gerechtje. Tot onz...
Lees hele reviewAl vanaf onze eerste stap over de drempel van dit "gewoon" rijhuis, voelden we ons welkom. We werden gemoedelijk en professioneel ontvangen.Het personeel nam de tijd om ons in te leiden in de geheimen van hun keuken. We namen, naast het restaurantweek-menu, allebei een (weliswaar verschillend) 4de gerechtje. Tot onze grote vreugde, waren alle borden bereid met wintergroenten en had de keuken niets aan het toeval overgelaten: een culinaire streling voor het oog! We namen de aangepaste wijnen, die uitvoerig werden voorgesteld: een aanrader! Op het einde kwam de chef-kok nog even een babbeltje doen om te weten te komen wat we van zijn kookkunsten vonden. We konden hem rustig een aantal vragen stellen en hij nam de tijd om ons te woord te staan. Dit konden we echt wel waarderen!
Indien de gelegenheid zich voordoet, willen we met plezier dit nog eens 'n keertje overdoen!
Zeer lekker gegeten goede combinaties lekkere aangepaste wijnen
Wij hebbben voor de eerste keer een 3 gang- lunch met aangepaste wijnen genomen in het restaurant Bouffard en algemeen was het goed meegevallen.
Per ongeluk heeft de kelner bij het afruimen van de tafel gemorst op mijn hemd dat natuurlijk niet leuk is. Dat kan natuurlijk iedereen overkomen maar ik had zoiets pers...
Lees hele reviewWij hebbben voor de eerste keer een 3 gang- lunch met aangepaste wijnen genomen in het restaurant Bouffard en algemeen was het goed meegevallen.
Per ongeluk heeft de kelner bij het afruimen van de tafel gemorst op mijn hemd dat natuurlijk niet leuk is. Dat kan natuurlijk iedereen overkomen maar ik had zoiets persoonlijk commerciël rechtgezet met een gratis koffie.(Kleine tip!)
Het meest ergste vond ik na het verlaten van het restaurant dat er tussen mijn raam van de auto een parkeerboete gedopeneerd was terwijl ik er vanuit ging vlak voor het restaurant de eigen parking was van het restaurant Bouffard. Dat maakt de middaglunch direct zuur nasmaken en een parking voor een restaurant is eigenlijk een must.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol e.o.
Over Bouffard
Restaurant Bouffard in Mol wordt gerund door maître Han Gheys en chef-kok Thomas Dockx. Bij Bouffard hechten ze veel waarde aan oprechte en pure smaken die algemeen toegankelijk zijn. Het interieur van Bouffard is fleurig, de goudtinten bij binnekomst zeggen al genoeg. Moderne kunst en schilderijen zorgen voor een hedendaagse sfeer met Parijse allures. Op de menukaart zijn vooral veel Franse klassiekers te vinden. De kaart bevat ook enkele marktsuggesties die per seizoen verschillen. De gerechten van Bouffard barsten van kwaliteit en versheid. Met de charismatische service en mooie inrichting zal een etentje bij Bouffard zeker nooit teleurstellen. Kom je ook genieten bij Bouffard?