Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor uw reservering?

FRANQ*

€ 65,-

5-gangen Michelin diner

FRANQ*

8,6 (72 reviews)

5-gangen Michelin diner € 65,-

Reserveer een tafel

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 65,-

Restaurant FRANQ* is de trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Geniet van een unieke gastronomische ervaring tijdens deze editie van Dining with the Stars. Restaurant FRANQ* serveert een 5-gangen Michelin diner aan slechts € 65,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 oktober 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 54,-

Geniet tijdens deze editie van Dining with the Stars van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant FRANQ*. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Restaurant FRANQ* serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 54,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 oktober 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be

Wat 72 mensen zeggen over FRANQ*

8.6
(72 reviews)
Eten
8.3
Service
8.8
Sfeer
8.7
Schrijf een review

8.7 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 9

Week van dining stars - rekening gehouden met melkallergie en aangepast menu. Top van de keuken en super bediening. Zeer correct. Knappe omgeving.

Alain Netens op 12 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top avond

Sandra I. op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

"Gezellige avond"
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

De locatie is top. Mooi restaurant en wij hadden een tafel met zicht op de keuken. Attent en vriendelijk personeel. Lekker gegeten maar niet overdonderd. De glazen wijn mochten iets voller zijn voor die prijs. Alom een aangename ervaring.

Peggy Goossens op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

"Waar is de passie?"
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Voor een sterrenzaak hadden we toch wat meer passie en ziel verwacht. Het is dan ook een hotel, afstandelijk dus. Het gebouw zelf is indrukwekkend, de toiletten met de bankkluis en wijnkelder, de prachtige inkomhal, het binnenhof, de aankleding, zoveel karakter maar zo jammer dat die lijn niet wordt doorgetrokken ...

Lees hele review

Voor een sterrenzaak hadden we toch wat meer passie en ziel verwacht. Het is dan ook een hotel, afstandelijk dus. Het gebouw zelf is indrukwekkend, de toiletten met de bankkluis en wijnkelder, de prachtige inkomhal, het binnenhof, de aankleding, zoveel karakter maar zo jammer dat die lijn niet wordt doorgetrokken op je bord en bij de bediening.
We vroegen bij het menu aangepaste wijnen, daar kregen we dan 1 scheutje witte en 1 scheutje rode wijn voor . Zielig. Je wilt verdomme een avondje genieten en dan word je geconfronteerd met iemand die dubbel zoveel wijn krijgt als jij. Het zou niet mogen zijn. Het draait hier duidelijk alleen maar om geld. Het was vroeger dan ook een bank. Het spookt hier nog.
Zo’n prachtige zaak en niet tevreden naar buiten komen. Ik begrijp echt niet hoe ze aan die ster gekomen zijn. Gelukkig zijn er restaurants die wel met vuur en passie hun bedrijf runnen.

Bart De Mets op 11 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top! Het eten was geweldig lekker, een heel mooie setting en de bediening was heel erg goed! Voor herhaling vatbaar!

Güllü (Jil) Baleci op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Kipdorp 10 2000 Antwerpen

Over FRANQ*

Alleen het allerbeste is goed genoeg bij restaurant FRANQ* in Antwerpen. In dit restaurant draait het allemaal om smaak, kwaliteit, sfeer en service. Smaak is kennis, Smaak is emotie en gevoel, Smaak is herinnering.

Aan het roer van de keuken staat Chef kok Tim Meuleneire. Zijn kookstijl typeert zich als Frans-Belgisch, aangevuld met verrassende internationale accenten. Zelf noemt hij het liever klassiek-vernieuwend, vertrekken uit een klassieke basis waar hij een eigen twist aan geeft.

Restaurant FRANQ nodigt u graag uit om mooie herinneringen te komen maken en te genieten van eerlijke en pure gerechten op het hoogste niveau, met een gezellig karakter.

Restaurant FRANQ, Antwerps topniveau!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden