Knife fork icon red

FRANQ*

8,6 (73 reviews)
88%

Wat 73 mensen zeggen over FRANQ*

8.6
(73 reviews)
Eten
8.3
Service
8.8
Sfeer
8.7
88%
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Lekkere lunch in een mooie omgeving

Wim Pardon op 24 oktober 2020
Geverifiëerd

"super"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heeeeel lekker

Guido Daniels op 21 oktober 2020
Geverifiëerd

"Wereldklasse"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Topadres, alles van het hoogste niveau. Behoorlijk duur, vooral de wijn. Aanrader!

Bart Jacobs op 18 oktober 2020
Geverifiëerd

"Geen culinair hoogstandje"
5.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 5

We gingen eten omwille van een verjaardag. We vroegen vegetarische en visvarianten daar we geen vlees eten. Het voor- en hoofdgerecht was lekker, maar kwam niet boven een gemiddeld restaurant uit. Een stukje rauwe tonijn, een soepje en een stukje vis in een botersausje kan je ook in een goede brasserie krijgen. De v...

Lees hele review

We gingen eten omwille van een verjaardag. We vroegen vegetarische en visvarianten daar we geen vlees eten. Het voor- en hoofdgerecht was lekker, maar kwam niet boven een gemiddeld restaurant uit. Een stukje rauwe tonijn, een soepje en een stukje vis in een botersausje kan je ook in een goede brasserie krijgen. De vegetarische varianten: een springrolletje, een bordje bloemkool en een bordje witloof waren weinig creatief. De desserten waren een grote tegenvaller. Het eerste dessert werd overheerst door blauwe kaas, frisse smaken kwamen niet tot hun recht. Het tweede dessert was een zeer eentonig bord met witte chocolade. De wijnkeuze was goed, maar was geen match bij het middelmatige eten. De bediening bracht ons niet op de hoogte wat het aangepaste menu was en deed niet de moeite iets rond de verjaardag te melden. Kortom, gemiddeld brasserie-eten in een sterrenrestaurant, geen aanrader voor desserten en voor dit alles een totaal overroepen prijs.

Verjaardagsdiner op 18 oktober 2020
Geverifiëerd

"Ondermaats voor een sterrestaurant "
6.7 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 8

Al verschillende malen gaan eten in Franq en deze keer echt ondermaats met de keuze en smaak van de gerechten...echt ontgoocheld in zowel kwantiteit als de keuze en smaak van de gerechten...spijtig!

Guido Nuyts op 17 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.

Kipdorp 10 2000 Antwerpen

Over FRANQ*

Alleen het allerbeste is goed genoeg bij restaurant FRANQ* in Antwerpen. In dit restaurant draait het allemaal om smaak, kwaliteit, sfeer en service. Smaak is kennis, Smaak is emotie en gevoel, Smaak is herinnering.

Aan het roer van de keuken staat Chef kok Tim Meuleneire. Zijn kookstijl typeert zich als Frans-Belgisch, aangevuld met verrassende internationale accenten. Zelf noemt hij het liever klassiek-vernieuwend, vertrekken uit een klassieke basis waar hij een eigen twist aan geeft.

Restaurant FRANQ nodigt u graag uit om mooie herinneringen te komen maken en te genieten van eerlijke en pure gerechten op het hoogste niveau, met een gezellig karakter.

Restaurant FRANQ, Antwerps topniveau!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden