Wat 231 mensen zeggen over Vrijmoed**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
alles was heel goed en fijn. De bediening was heel vlot en goed.
Personeel was heel vriendelijk
In een mooi herenhuis centrum Gent zit deze parel Vrijmoed.
De amuses waren een voor een lekker.
We kozen voor de 4gangen lunch met aangepaste wijnen. Voor de chauffeur het halve wijnarrengement.
De combinatie van de wijnselectie en de gerechten was top, en er werden mooie glazen geschonken.
Zeer vriendelijke be...
In een mooi herenhuis centrum Gent zit deze parel Vrijmoed.
De amuses waren een voor een lekker.
We kozen voor de 4gangen lunch met aangepaste wijnen. Voor de chauffeur het halve wijnarrengement.
De combinatie van de wijnselectie en de gerechten was top, en er werden mooie glazen geschonken.
Zeer vriendelijke bediening moet ook vermeld worden.
De gerechten waren een streling voor het oog en de smaakpapillen.
De chef doet de moeite om persoonlijk aan de tafel te vragen of het gesmaakt had: volmondig een Ja.
Leuk extra dessertje voor onze Bday werd geapprecieerd.
Zeker een koffie als afsluiter voor de mignardises!
Wij zijn mega-fan.
Schitterende culinaire ervaring, vriendelijke ontvangst, attentvolle bediening...
Dit is echt een belevenis om niet vlug te vergeten. Het eten was heel lekker en verfijnd, wat wel te verwachten was...maar toch.
De bediening is echter ook van uitzonderlijke hoog niveau. Niet het stijve formele gedoe dat je in andere sterrenrestaurants vindt, maar zeer gemoedelijk met hier en daar zin voor humor. Proficiat!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Gent e.o.
Over Vrijmoed**
Keuken: Belgisch, Frans, Modern
In restaurant Vrijmoed** heeft chef Michaël Vrijmoed voor zijn medewerkers en zichzelf een tweede thuis gevonden. Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie. In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken. Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!
Vrijmoed is geen alledaagse eetgelegenheid. Maar wel een plaats waar hij steeds opnieuw zijn ervaringen, notities, losse gedachten en gesprekken met medewerkers en gasten smaak en vorm geeft. Met nieuwe gerechten of verbeterde versies. Hier werkt een rustig gedreven Michaël aan een repertoire van vandaag én morgen. Terwijl maître en sommelier Benjamin De Buck samen met zijn team aan tafel voor animo, schwung én een boeiend gevuld glas zorgt.