Wat 230 mensen zeggen over Vrijmoed**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super ervaring
Zeer goed ontvangen geweest. Heel vriendelijke service en uiteraard ook heel lekker eten!
Blij dat we dit konden ervaren.
Top
een absolute topper zowel in het bord als in de vlotte en feilloze, attente bediening. Het oog van de meester weet de juiste, kwalitatieve ingrediënten samen te selecteren. Het hand van de meester brengt ze samen in creaties waar verrassende combinaties de zintuigen prikkelen.
Enkele highlights. Het hoeft daarom n...
een absolute topper zowel in het bord als in de vlotte en feilloze, attente bediening. Het oog van de meester weet de juiste, kwalitatieve ingrediënten samen te selecteren. Het hand van de meester brengt ze samen in creaties waar verrassende combinaties de zintuigen prikkelen.
Enkele highlights. Het hoeft daarom niet moeilijk te zijn toont de amuse van watermeloen met sesam. Het hoeft geen vlees toont de sla van tuinboontjes met een quenelle van vermouth. Wij nemen anders nooit kaas bij zo'n menu, maar de Schotse schimmelkaas met 70% chocolade en geconfijte druifjes ... of roomijs van stilton met chutney en hazelnoot... die kans lieten we niet voorbij gaan. En wat hebben we genoten. Ook alle andere gerechten waren culinaire voltreffers. Een derde ster lijkt dra in zicht.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Gent e.o.
Over Vrijmoed**
Keuken: Belgisch, Frans, Modern
In restaurant Vrijmoed** heeft chef Michaël Vrijmoed voor zijn medewerkers en zichzelf een tweede thuis gevonden. Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie. In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken. Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!
Vrijmoed is geen alledaagse eetgelegenheid. Maar wel een plaats waar hij steeds opnieuw zijn ervaringen, notities, losse gedachten en gesprekken met medewerkers en gasten smaak en vorm geeft. Met nieuwe gerechten of verbeterde versies. Hier werkt een rustig gedreven Michaël aan een repertoire van vandaag én morgen. Terwijl maître en sommelier Benjamin De Buck samen met zijn team aan tafel voor animo, schwung én een boeiend gevuld glas zorgt.