Wat 231 mensen zeggen over Vrijmoed**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor 2*restaurant de gerechten kunnen meer creatief uitzien. Spijtig ik heb geen “umami” ontdekt ......
Lekker eten, vriendelijke bediening
Zeer mekker gegeten in een aangenaam kader. De maatregelen ivm corona zijn op een erg aangename manier aangepakt.
Wij hebben samen een bijzonder aangenaam moment doorgebracht. Het eten is super lekker en wordt veel werk gemaakt van de presentatie. De combinatie van de gekozen ingrediënten is verrassend en steeds verfrissend. Wij keken steeds uit naar het volgende gerecht. De medewerkers zijn vriendelijke, gepassioneerd en behul...
Lees hele reviewWij hebben samen een bijzonder aangenaam moment doorgebracht. Het eten is super lekker en wordt veel werk gemaakt van de presentatie. De combinatie van de gekozen ingrediënten is verrassend en steeds verfrissend. Wij keken steeds uit naar het volgende gerecht. De medewerkers zijn vriendelijke, gepassioneerd en behulpzaam. Naar het einde van de maaltijd toe kwam de chef nog even kennismaken met de mensen en dat vind ik persoonlijk heel tof. Er zijn teweinig chefs die dat nog doen. Hier is het leuk tafelen, een aanrader voor iedereen die van lekker en fijn eten houdt!!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Gent e.o.
Over Vrijmoed**
Keuken: Belgisch, Frans, Modern
In restaurant Vrijmoed** heeft chef Michaël Vrijmoed voor zijn medewerkers en zichzelf een tweede thuis gevonden. Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie. In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken. Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!
Vrijmoed is geen alledaagse eetgelegenheid. Maar wel een plaats waar hij steeds opnieuw zijn ervaringen, notities, losse gedachten en gesprekken met medewerkers en gasten smaak en vorm geeft. Met nieuwe gerechten of verbeterde versies. Hier werkt een rustig gedreven Michaël aan een repertoire van vandaag én morgen. Terwijl maître en sommelier Benjamin De Buck samen met zijn team aan tafel voor animo, schwung én een boeiend gevuld glas zorgt.