Wat 230 mensen zeggen over Vrijmoed**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Subliem , outstanding
Schilderijtjes op het bord, smaakvol, georganiseerd team, heel vriendelijk en attentvol, super.
Topkwaliteit.
We namen de 5 gangen menu met aangepaste wijnen enerzijds en sapjes anderzijds.
De gerechten waren keer op keer top, heel verfijnd afgewerkt, prachtig gepresenteerd en perfect in balans. Een glutenvrije aanpassing was geen enkel probleem, integendeel! Super lekker glutenvrij brood en heel mooie aanpassingen! Nog e...
We namen de 5 gangen menu met aangepaste wijnen enerzijds en sapjes anderzijds.
De gerechten waren keer op keer top, heel verfijnd afgewerkt, prachtig gepresenteerd en perfect in balans. Een glutenvrije aanpassing was geen enkel probleem, integendeel! Super lekker glutenvrij brood en heel mooie aanpassingen! Nog eens een grote dankjewel aan de chef en zijn team voor deze extra inspanningen!
De wijnen waren perfect afgestemd op de gerechten, met een mooie afwisseling van smaken. Dat laatste was ook het geval bij de sapjes.
Bij het aperitief, wij dronken de heerlijke huischampagne van het huis Andre Robert - een Blanc de Blancs, werden we verrast met een brede waaier aan zinnenprikkelende hapjes. De toon was meteen gezet.
De gourmandises bij de koffie/thee leken bijna een extra dessert. Bediening was top! Heel vriendelijke, gedreven mensen.
Het kader is mooi, strak en aangenaam. De temperatuurregeling was een welkome surplus in deze warme dagen.
Kortom: een echte aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Gent e.o.
Over Vrijmoed**
Keuken: Belgisch, Frans, Modern
In restaurant Vrijmoed** heeft chef Michaël Vrijmoed voor zijn medewerkers en zichzelf een tweede thuis gevonden. Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie. In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken. Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!
Vrijmoed is geen alledaagse eetgelegenheid. Maar wel een plaats waar hij steeds opnieuw zijn ervaringen, notities, losse gedachten en gesprekken met medewerkers en gasten smaak en vorm geeft. Met nieuwe gerechten of verbeterde versies. Hier werkt een rustig gedreven Michaël aan een repertoire van vandaag én morgen. Terwijl maître en sommelier Benjamin De Buck samen met zijn team aan tafel voor animo, schwung én een boeiend gevuld glas zorgt.