Wat 230 mensen zeggen over Vrijmoed**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De service was uitstekend en het eten heel lekker, maar er moet wel aangegeven worden dat er nog een paar korrels zand was in de mossels en dat het grietbotfilet nog een stukje bot bevat. Verder vond ik de fazant net een beetje overkookt (misschien 30 sec tot 1 min te veel)
Uitstekende maaltijd, met inventieve en smaakvolle gerechten, en perfect begeleid met de aangepaste wijnen. De sfeer zelf is echter iets minder daar de tafels dicht tegen elkaar staan en er van rustig genieten geen sprake kan zijn. Ondanks dit minpunt blijft het geluid zeer beperkt in een volledig bezet restaurant...
Lees hele reviewUitstekende maaltijd, met inventieve en smaakvolle gerechten, en perfect begeleid met de aangepaste wijnen. De sfeer zelf is echter iets minder daar de tafels dicht tegen elkaar staan en er van rustig genieten geen sprake kan zijn. Ondanks dit minpunt blijft het geluid zeer beperkt in een volledig bezet restaurant. Een tip die ik wel wil meegeven aan de perfecte bediening is niet te snel te stappen daar dit eveneens een gevoel van haast en drukte geeft in deze beperkte ruimte. Rustig-aan gaat even snel en draagt bij tot een betere sfeer.
Totaal verrassend alles top van alles ook de bediening warm gastvrij. Voor meerdere malen herhaling vatbaar.
Raad opgevolgd van onze dochter, we waren het volledig eens met haar belevenis. Topper...
het eten is fantastisch uitzonderlijk goed en zeker aan te raden de veggie gerechten
sfeer prachtige woning zeer cosy en het personeel super attent
Plattegrond Alle restaurantdeals in Gent e.o.
Over Vrijmoed**
Keuken: Belgisch, Frans, Modern
In restaurant Vrijmoed** heeft chef Michaël Vrijmoed voor zijn medewerkers en zichzelf een tweede thuis gevonden. Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie. In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken. Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!
Vrijmoed is geen alledaagse eetgelegenheid. Maar wel een plaats waar hij steeds opnieuw zijn ervaringen, notities, losse gedachten en gesprekken met medewerkers en gasten smaak en vorm geeft. Met nieuwe gerechten of verbeterde versies. Hier werkt een rustig gedreven Michaël aan een repertoire van vandaag én morgen. Terwijl maître en sommelier Benjamin De Buck samen met zijn team aan tafel voor animo, schwung én een boeiend gevuld glas zorgt.