Wat 306 mensen zeggen over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Eten | |
Service | |
Sfeer |
het menu was niet gekend
we moesten het menu nemen
voor mij was het schitterend maar ik had een invité die niet graag vis heeft en er was geen alternatief
wij zijn aangenaam verrasd. de gerechten waren zeer lekker, er is creatief met oosterse invloeden omgesprongen en er werd duidelijk met verschillende texturen in de gerechten gewerkt.
Vernieuwend puur. Japans...
heel lekker gegeten leuke bediening met attentie voor de jarige ! tof !
Werkelijk een zeer geslaagde keuze.
De smaken waren hemels.
De gerechten zuiver van smaak, men proeft duidelijk de versheid van de produkten.
Eigenlijk zéér lekker, zuiver en toch zonder het zwaar te maken, verschillende aroma's.
Daar gaan we zonder twijfel naar terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bredene aan Zee e.o.
Over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.
Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.
In de open keuken ziet u de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel. In dit restaurant geniet men overigens ook met z'n ogen.
Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.