Wat 306 mensen zeggen over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dining City was gewoon een goed excuus om nog eens bij jullie te komen eten. Wij kunnen het niet helpen : we stellen de verwachtingen hoog, en telkens worden ze ingelost... naar onze verwachting : voor ons was het gewoon zoals het moet zijn : lekker, origineel , mooi om naar te kijken en schitterende ontvangst !
Wat ons betreft : doe zo voort !
patrick en sandra
we hebben er super gegeten in een prachtig interieur en een uitmuntende bediening
subliem ! en dat achter onze hoek
tot binnenkort!!
Leuke avond perfecte keuken
het interieur servies en het eten was een beetje Japans geïnspireerd, lekker.
Exelent repas pour un prix tres democratique a recommander a tous mes amis,
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bredene aan Zee e.o.
Over Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Keuken: Belgisch, Frans, Vis en zeevruchten
De naam verraadt het al: bij Le Homard et la Moule wordt de hoofdrol voor de gerechten toegekend aan vis en schaal- en schelpdieren. Geen wonder ook, het restaurant bevindt zich aan de kust in Bredene en kan dus dagelijks op een toevoer van verse lekkernijen van de zee rekenen.
Maar ook voor wie vlees verkiest, staan er op de kaart gerechten, waarvan de naam al even aanlokkelijk is als de presentatie, de geur en de smaak. Le Homard et la Moule geniet al sedert de opening van een uitstekende reputatie.
In de open keuken ziet u de chef en zijn keukenbrigade aan het werk. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe ingrediënten om nog meer verfijning en smaak in de gerechten te brengen. Met een grote dosis creativiteit verwerken ze deze tot een verrukkelijk geheel. In dit restaurant geniet men overigens ook met z'n ogen.
Het interieur is een prachtig, strak geheel van stijlvolle donkere tinten, zoals zwart, goud en chocoladebruin en mooie houten vloeren aangevuld met sfeervolle verlichting. Het oogt chique, eigentijds en vooral gezellig.